Sfaturi de la Forsaj: Trei „nu” care duc destul de frecvent la reparațiile mașinilor hibride | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: Trei „nu” care duc destul de frecvent la reparațiile mașinilor hibride

Sfaturi de la Forsaj: Trei „nu” care duc destul de frecvent la reparațiile mașinilor hibride

O mașină hibridă este un vehicul care folosește mai multe surse de energie pentru  roțile portabile. Destul de des, producătorii de automobile folosesc un motor cu ardere internă și o versiune electrică a acestuia. Această abordare are multe beneficii. Dar, în ciuda acestui fapt, o mașină hibrid poate, mai devreme sau mai târziu, să se defecteze. Căutați servicii de reparații a hibrizilor în Chișinău și Bălți? Contactați un tehnician cu experiență în service auto Forsaj.

Sfatul nr. 1: Servicii de calitate

Primul lucru care nu este admis este o reparație de mântueală. Merită să contactați specialiști cu calificare înaltă. Aceasta este o garanție pentru realizarea tuturor lucrărilor:

  • timp fixat
  • conformitate solicitărilor clienților;
  • calitate superioară.

Dacă este necesar să schimbați lichidul sau o parte a sistemului, nu întârziați. Rezolvați problema imediat, astfel încât mai târziu să nu vă ,,frământați,, creierul pentru o defecțiune mai gravă. Cu condiția ca uleiul cutiei de viteze va fi schimbat la timp, motorul-generator și piesele mecanice vor servi mult timp.

Sfatul # 2: Alegeți un lichid de calitate

O atenție deosebită trebuie acordată calității și tipului de fluid tehnic. Antigelul simplu sau uleiul nu vor fi potrivite pentru utilizarea într-un sistem hibrid. Este ca și cum ai apela la primul maistru fără experiență de lucru pe care îl întâlnești, etc.

Repararea hibrizilor durează ceva timp, utilizănd fluid special, ulei. Consultați specialiștii serviciului auto Forsaj din Bălți, sfaturile valoroase privind deservirea și întreținerea zilnică a hibrizilor vor feri de cheltuieli inutile.

Sfatul nr. 3:Nu economisiți

De foarte multe ori defecțiunile mașinilor hibride se   datorează pieselor de calitate scăzută. Nu faceți economii  pentru ele. La urma urmei, cumpărând componente de înaltă calitate, veți obține garanții de funcționare a mașinii pe termen lung.

Mai multe detalii despre activitatea serviciului auto Forsaj din Bălți oferă  consultantul online de pe site.

 

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять