Cât costă repararea unei baterii hibride în Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Cât costă repararea unei baterii hibride în Bălți

Cât costă repararea unei baterii hibride în Bălți

Dacă dețineți o mașină hibridă sau electrică, atunci sunteți o persoană progresistă, care se preocupă de mediu. Dezvoltarea rapidă a tehnologiei ne permite să facem acest lucru fără efort. Dar nimic nu este veșnic. Dacă aveți nevoie de reparații ale bateriei în condiții favorabile, lăsați o solicitare pe site-ul de la service auto Forsaj.

Deplasarea pentru diagnosticare

Nimeni nu este asigurat de repararea bateriilor de înaltă tensiune ale hibrizilor. Dar, pentru a lua timp pentru aceasta, este recomandat să vă supuneți periodic unei inspecții la un service auto.

Diagnosticul este necesar în cazurile:

  1. Activarea erorii „IMA”. Se referă la orice model hibrid. Mai mult, este o greșeală să rețineti rezolvarea problemei. Nu este în favoarea Dvs. Timpul ca atare determină costul reparațiilor.
  2. Consum sporit de combustibil. De regulă, șoferul atribuie acest lucru calității combustibilului. Acest lucru este permis. Dar merită luată în considerare ca opțiune și defectarea bateriei de înaltă tensiune. De aceea, este recomandat să vizitați service auto.
  3. Scăderea distanței parcurse, stoparea frecventă a motorului. Este posibil ca sistemul să funcționeze defectuos. Acest lucru este valabil pentru modelele Toyota și Lexus.

Cât costă repararea unei baterii hibride în Bălți

Nu este ușor să răspunzi exact la această întrebare. Costurile reparării bateriei auto hibride variază. Este influențat de:

  • modelul mașinii;
  • complexitatea defecțiunii;
  • calendarul lucrărilor de reparații.

Calculele se efectuează în mod individual. La înregistrarea serviciilor, managerul  va studia cerințele, problema și va stabili costul lucrării. Contactați managerul de la service auto pentru informații mai detaliate.

De asemeni, puteți afla, costul aproximativ al lucrărilor de reparații de la un consultant online pe site-ul service auto.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять