Sfaturi de la Forsaj, este necesară sertizarea sau măcinarea blocul de cilindri | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj, este necesară sertizarea sau măcinarea blocul de cilindri

Sfaturi de la Forsaj, este necesară sertizarea sau măcinarea blocul de cilindri

Blocul cilindrilor este o componentă importantă a oricărui sistem de propulsie. El, ca toate detaliile, are nevoie de o îngrijire atentă. Sertizarea și măcinarea (șlefuirea) sunt una dintre lucrările principale pentru îngrijirea acestei piese. Lăsați o solicitare pe site-ul serviciului auto Forsaj din Bălți, dacă aveți nevoie de o reparație a blocului de cilindri de înaltă calitate.

Ce este sertizarea

Testarea presiunii chiulasei este pe bună dreptate numită o componentă importantă a diagnosticului complex al  motorului. Esența acestui proces constă în verificarea nivelului de etanșare (ermetizare) a detaliului. Diagnosticul anticipează  reparația capitală sau când apar defecțiuni tipice.

Sertizarea este necesară dacă:

  • se atestă prezența nivelul ridicat de ulei;
  • modificări a fluidității uleiului;
  • prezența urmelor de antigel în ulei;
  • defecțiuni ale senzorului de temperatură;
  • supraîncălzire constantă a motorului.

Măcinare: caracteristici de performanță

Măcinarea blocului de cilindri este o lucare care se desfășoară imediat după demontarea motorului. Prin metoda aceasta  este posibil:

  • eliminați toate defectele microscopice de pe suprafața piesei;
  • remediați ondulațiile;
  • îndepărtați deviațiile.

Fără o măcinare de calitate funcționarea normală a întregii structuri este imposibilă. De aceea, la întrebarea dacă poți evita  sertizarea sau măcinarea, răspunsul este univoc – „Nu”.

Cât costă serviciul

Prețul chiulasei și al lucrărilor de reparații este indicat în lista de prețuri a serviciului auto Forsaj din Bălți. Costul serviciilor este calculat individual.

Lăsați o cerere de apel pe site sau consultați telefonic. Managerul va răspunde la toate întrebările, va efectua calculele necesare pentru o reparație a blocurilor de cilindri de înaltă calitate. Ai deplină încredere în profesioniști.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять