serviciu de reparații auto | Автосервис Forsaj в Бельцах

Serviciu


Cel mai bun serviciu de reparații auto din Bălți și din nordul MoldoveiSarcina principală a service-ului nostru auto este de a oferi servicii profesionale de înaltă calitate pentru reparația și întreținerea mașinii dvs.

Vrei ca mașina ta să funcționeze fără probleme?

Fiecare dintre clienții noștri poate fi sigur că mașina lor va primi o atenție specială și că vor fi efectuate reparații de calitate. Și, de asemenea, oferim o garanție pentru toate tipurile de muncă.

Deservim toate vehiculele moderne cu o greutate de până la 4 tone folosind echipamente de lux de înaltă tehnologie și piese de schimb de înaltă calitate. Toate reparațiile se efectuează în camere curate, uscate și calde.

Dacă sunteți în căutarea unui service auto fiabil în Bălți, atunci Forsaj este unul dintre cele mai bune din orașul nostru. Vino și vezi singur: avem servicii excelente și prețuri adecvate pentru toate tipurile de servicii de reparații.

REPARAȚIA TOATE MARCILE DE MAȘINI

Oferim cel mai bun serviciu pentru întreținerea și repararea mașinii dvs.
Suntem certificate pentru service și repararea următoarelor mărci:
Fiat
73
peugeot
Suzuki
Toyota
nissan
Navigation-System-S-V
Mitsubishi
Mercedes-Benz
mazda
Volvo
infiniti
Lexus
honda
kia
jeep
Chevrolet
volkswagen
audi
BMW
ford
hundai
skoda
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять