service auto în Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Despre noi


Serviciu profesional de mașini pentru orice marcă de mașini din Bălți.Serviciul auto „Forsaj” funcționează pe piața serviciilor auto de peste 10 ani.

În acest timp, am obținut un mare succes: am format o echipă de specialiști extrem de profesioniști, am introdus noi tehnologii și am mărit gama de servicii oferite, am obținut loialitatea clienților noștri.

 

Îmbunătățirea continuă a calităților profesionale ale personalului nostru ne permite să rezolvăm rapid și eficient cele mai complexe probleme tehnice legate de întreținerea și reparația mașinii dvs.

Serviciul nostru auto este o întreprindere diversificată și, pe lângă diagnosticare, întreținere și reparații auto, are un magazin de unde puteți achiziționa piese de schimb de la mărci mondiale pentru diferite mărci auto.

Serviciul nostru de mașini este popular printre proprietarii de mașini din cauza lipsei cozilor și a calității ridicate a serviciului.

Principala caracteristică care diferențiază centrul nostru auto de alte stații este că angajații noștri pot elimina rapid deficiențele, disponibilitatea echipamentelor și instrumentelor moderne, propriul magazin de piese auto, cu un mare sortiment în stoc - aceștia sunt factorii care garantează calitate ridicată și condiții minime de lucru efectuate.

Muncă rapidă
de Profesioniști

Apreciem timpul vostru

Fiabilitate
garantată

Numai piese originale din Europa și SUA.

Serviciu de
calitate

Fiecare client ne este drag.

Echipament
modern

Cea mai recentă tehnologie pentru repararea mașinii dvs.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять