Sfaturi de la Forsaj: ați blocat pe pistă, cum să transportați mașina la reparații | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: ați blocat pe pistă, cum să transportați mașina la reparații

Sfaturi de la Forsaj: ați blocat pe pistă, cum să transportați mașina la reparații

O oprire bruscă a motorului pe pistă, din motive necunoscute, este una dintre cele mai neplăcute situații pe care un șofer le poate întâlni. Determinarea adevăratei cauze a unei avarii neșteptate va permite să luați măsuri eficiente pentru a rezolva problema.

Cauze  posibile pentru această situație:

1) Combustibilul folosit- este cea mai probabilă cauză de oprire a motorului. senzorul de combustibil defect, chiar și un șofer cu experiență poate depăși momentul în care vehiculul trebuie alimentat. Este ușor să rezolvați singuri această problemă.

2) Componente de cablare defecte. Bateria trebuie verificată. Când cheia de contact este rotită în prima poziție, dispozitivele de control ar trebui să reacționeze. Un posibil motiv al lipsei de tensiune este o clemă slăbită. Trebuie reinstalată și fixată. Verificarea performanței acumulatorului se efectuează cu ajutorul unui multimetru portabil. În absența unui astfel de dispozitiv și abilități, este mai bine să încredințați repararea autoturismelor unor specialiști.

3) Deteriorarea carterului motorului sau ruperea furtunului de lichid de răcire. Prima defecțiune duce la scurgeri de ulei, iar a doua duce la pierderea antigelului. Inspectați zona de sub mașină pentru a observa pete de ulei sau lichid de răcire.

Cauza reală a defecțiunii poate fi determinate de  computerului de bord. Lectura codului de eroare și decodificarea ulterioară a acestuia, folosind echipamente speciale ajută la determinarea cauzei defecțiunii motorului. Prin urmare, dacă sunteți blocat pe pistă, este recomandat să căutați site-uri de reparații auto. Experții vor identifica rapid defecțiunea și vor repara mașina. Într-o situație critică, puteți conta pe ajutorul de la Forsaj, apelați un manager, veți fi asigurat cu un maistru   la locul defectării.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять