Sfaturi de la Forsaj: diagnosticarea computerizată a trenului de rulare, când taina iese la iveală | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: diagnosticarea computerizată a trenului de rulare, când taina iese la iveală

Sfaturi de la Forsaj: diagnosticarea computerizată a trenului de rulare, când taina iese la iveală

Orice vehicul, dota cu sistem electronic de gestionare a motorului, poate fi verificat folosind diagnosticarea computerizată. Un computer de diagnosticare automată permite să identificați imediat o defecțiune și să nu o căutați prin dezasamblarea motorului. Diagnosticul computerizat al mașinii arată starea sa tehnică actuală, cauzele exacte ale avariilor, localizarea defecțiunilor, măsurile de depanare, corectitudinea setărilor computerului de bord. Această procedură nu numai că face mai ușoară identificarea problemei, dar evită și costurile inutile.

În primul rând, înainte de efectuarea diagnosticul auto, un specialist este interesat de defecțiuni, în ce condiții apar, care este frecvența lor, ce a anticipat apariția lor. Apoi se conectează scanerul, care afișează informații pe monitor și citește erorile disponibile. Verificarea include testarea stării cutiei de viteze, a motorului, a suspensiei, a sistemului de alimentare cu energie electrică.

Când este necesară testarea electronică?

1) Atunci când pe ecranul computerului de bord apare o notificare despre o defecțiune a unui element, mașina produce sunete atipice, nu pornește din prima încercare, consumul de combustibil a sporit. Dacă există semne de defecțiune, trebuie efectuată o diagnosticare computerizată a șasiului.

2) Atunci când planificatio călătorie de durată lungă cu mașina. Pentru a nu intra cădea în situație neplăcută și a parcurge distanța fără defecțiuni, este necesar să verificați starea tehnică a mașinii.

3) La procurarea sau vânzarea vehiculelor. În primul caz, testarea vă permite să aflați toate defecțiunile existente, iar în al doilea, să stabiliți un preț adecvat în funcție de starea mașinii.

4) În scop preventiv pentru a preveni defecțiuni grave.

Testarea electronică trebuie efectuată în ateliere specializate de reparații auto.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять