Service auto Bălți vă recomandă ce să faceți dacă mașina rulează în lateral? | Автосервис Forsaj в Бельцах

Service auto Bălți vă recomandă ce să faceți dacă mașina rulează în lateral?

Service auto Bălți vă recomandă ce să faceți dacă mașina rulează în lateral?

Car mechanic fixing a car in garage at dealership

Starea mașinii afectează în mod direct siguranța în timpul conducerii, prin urmare, la cel mai mic semn de defecțiune, trebuie neapărat să vizitați service auto Bălți, unde vă pot ajuta. Unul din momentele neplăcute când conduceți o mașină este rularea pe lateral. În primul rând, acest lucru se datorează șasiului, și anume uzurii pieselor suspensiei sau dereglării geometriei anvelopelor.

Un vehicul care rulează pe lateral nu este doar incomod de condus, dar și nesigur pentru șofer și pasageri. Prin urmare, este extrem de important să contactați un service auto pentru a identifica și elimina cauza tragerii laterale.

Cele mai frecvente cauze ale rulării laterale

Service auto Bălți asigură diagnosticarea calitativă a motivelor rulării pe lateral. Mecanicii experimentați vor determina cauza și vor rezolva problema. Rularea laterală poate fi cauzată de mulți factori:

  1. Presiunea anvelopelor. Când conduceți o mașină, presiunea la una din anvelope poate fi mai mică decât în ​​celelalte, ceea ce poate provoca rularea laterală. Ieșirea este să asigurați aceeași presiune în toate anvelopele.
  2. Starea anvelopelor auto. Uzura stratului exterior, cablajul uzat, uzura severă a anvelopelor pot provoca rularea mașinii pe lateral, prin urmare, merită să înlocuiți anvelopele cu altele noi.
  3. Mecanism de direcție sau suspensie uzată. Aceste componente uzate au un impact direct asupra manevrării vehiculului. Așadar, ca măsură preventivă, service auto Bălți recomandă o diagnoză minuțioasă a rapelului hidraulic sau electric.
  4. Rularea vehiculului pe lateral la frânare. Uzura neuniformă a plăcuțelor frânelor poate provoca rularea pe lateral a vehiculului. Contactând un specialist la service auto, puteți rezolva rapid această problemă.

Când apelați la un specialist de service auto, merită să indicați în ce mod conduceți și dacă mașina rulează pe stânga sau dreapta (la accelerare sau la frânare sau în mișcare constantă), ceea ce vă permite să determinați rapid cauza defecțiunii.

Diagnosticarea operativă a mașinii la tragerea pe lateral

Service auto Forsaj Bălți deține toate echipamentele moderne și uneltele specializate, care vă vor permite să determinați ușor și rapid cauza rulării pe lateral a mașinii și să efectuați reparații, indiferent dacă aveți nevoie de alinierea roților, înlocuirea pieselor suspensiei sau echilibrarea roților. Consultați operatorul când Vă este comod să sunați la telefonul +373 78 77 20 20.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять