Elementele de bază ale conducerii privind siguranță siguranța la trafic în timpul iernii de la service auto din Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Elementele de bază ale conducerii privind siguranță siguranța la trafic în timpul iernii de la service auto din Bălți

Elementele de bază ale conducerii privind siguranță siguranța la trafic în timpul iernii de la service auto din Bălți

Începutul perioadei de iarnă este considerat a fi momentul de la care temperatura aerului se apropie treptat de zero și mai jos. Iarna se schimbă condițiile de adeziune a roților cu suprafața drumului. Odată cu apariția vremii reci, proprietarii de mașini se grăbesc la service auto Bălți pentru o inspecție programată a șasiului. Până la urmă, în această perioadă se întâmplă cele mai multe accidente, în mai mare măsură din cauza nepregătirii șoferilor pentru iarnă.

Să conduci o mașină iarna este o artă. Va fi util să cunoașteți câteva din nuanțele conducerii. Recomandările specialiștilor Forsaj – service auto Bălți vor ajuta în acest sens.

Reguli pentru toți!

Nu contează dacă ești șofer experimentat sau începător, aceste informații vor fi utile pentru toată lumea.

 1. Începutul mișcării. Trebuie să parcurgeți o distanță de până la 500 m pentru a încălzi complet motorul și pentru a evalua reacția mașinii pe drum. Dacă sub roți este gheață acoperită cu zăpadă, puteți începe cu treapta a 2-a.
 2. Viteza. Dacă apăsați brusc pe accelerator sau pe frână, puteți provoca o derapare necontrolată. Este periculos pe un drum cu adeziune diferită. Viteza admisa 60-80 km pe ora. Dar puteți determina singur viteza de conducere, frânând de urgență pentru a verifica gheața.
 3. Distanța. Pentru a avea suficient spațiu de manevră sau frânare, distanța ar trebui dublată comparativ cu ce de vară, pentru că în cazul în care se produce un accident, atunci cel care se află în spate este de vină.
 4. Frânare. Pe gheață trebuie întotdeauna să frânați încet, cu rulare uniformă, pentru a nu crea o situație de accident. Puteți frâna cu motorul prin trecerea de la o turație mai mare la una mai mică.

Recomandări de la  service auto din Bălți privind pregătirea mașinii pentru iarnă

 1. Schimbați anvelopele de vară la cele de iarnă.
 2. Pregătește soba auto pentru perioada de iarnă.
 3. Încărcă bateria.
 4. Asigurați-vă că tijele de direcție, articulațiile sferice, frânele sunt în stare bună de funcționare.
 5. Reglați alinierea roților.
 6. Verifică funcționarea farurilor.
 7. Procură un set de bujii de schimb.
 8. Completați cu antigel și lichid antigel pentru spălarea parbrizului.

In service-ul auto Forsaj din Balti inlocuim consumabilele doar cu piese de inalta calitate care garanteaza o durata de exploatare lungă. Pentru a face o programare, contactați consultantul +373 78 77 20 20.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять