Automaratonul de toamnă începe la service auto Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Automaratonul de toamnă începe la service auto Bălți

Automaratonul de toamnă începe la service auto Bălți

mechanic in overalls repairing car in auto repair shop

Toamna este un moment minunat pentru a călători cu mașina. Mulți dintre noi aleg această perioadă pentru a călători în locuri noi sau preferate. De regulă, în zilele de toamnă se manifestă ceață densă, orele de lumină sunt reduse, ceea ce afectează comoditatea călătoriei. Fiecare șofer trebuie să se pregătească cu atenție pentru sezonul de toamnă, iar recomandările de la un service auto vor fi cu siguranță utile pe parcurs.

Cum să reduceți toamna riscul de accidente.

Recomandările utile de la service auto Balti vor permite sa fiți pregatiți pentru a conduce masina toamna. Drumurile alunecoase, vizibilitatea slabă, distanțele mari de frânare sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere, din acest motiv în această perioadă, trebuie să fii cât mai atent. Toamna este perioada când copiii merg la școală, prin urmare, în localități nu trebuie să depășești viteza maximă permisă, dar și să o reduci, deoarece pe un drum alunecos nu orice șofer va putea stopa la timp.

Sezonul de toamnă își lasă amprenta și asupra stării șoferului, apare somnolența, reacția scade, prin urmare, trebuie să acordați atenție sporită stărilor Dvs.

  • nu te așeza niciodată la volan în stare de somnolență;
  • fă exerciții înainte de a conduce noaptea la distanță lungă;
  • reduce lucrul sobei auto și vei alunga somnolenta;
  • bea cafea mai tare ca de obicei.

cheia siguranței la trafic este  starea mașinii  .

Forsaj Service Auto Bălți face apel pentru întreținerea și diagnosticarea computerizată în fiecare toamnă, pentru a fi încrezut în mașina Dvs. la un drum anevoios. Pentru a face o programare, consultați managerul +373 78 77 20 20. Dacă este necesar, puteți efectua o serie de proceduri utile, care vor spori toamna confortul la trafic:

  1. Inlocuirea lamei stergatoarelor, tratamentul sticlei cu compusi speciali (anti-ploaie, anti-abur).
  2. Înlocuirea lămpilor la faruri, reglarea fasciculului luminos, verificarea luminilor ant-ceață și a semnalizatoarelor.
  3. Verificarea presiunii în pneurile roților, evaluarea benzii de rulare a cauciucului.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять