Sfaturi de la Forsaj: cât de ușor este de întreținut mașinile hibride | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: cât de ușor este de întreținut mașinile hibride

Sfaturi de la Forsaj: cât de ușor este de întreținut mașinile hibride

Producătorii de mașini permanent uimesc, recent au lansat articole noi – mașini hibride. Acesta este un transport cu un tip adiacent de propulsie. Astfel de modele au câștigat popularitate la mulți șoferi. Dacă vă gândiți să achiziționați un hibrid, atunci ar trebui să cunoașteți câteva nuanțe în întreținerea acestuia.

Ce este un hibrid auto

O mașină hibridă este un transport în care construcția prevede două tipuri de „alimentare”. Roțile de propulsie   funcționează datorită unui motor cu ardere internă, cât și unui motor electric. Propulsia electrică este conectată în timpul reducerii sarcinii. Există, de asemenea, hibrizi cu motoare cu aer comprimat.

Avantajele acestui tip de mașină

Utilizarea unui vehicul hibrid poate reduce semnificativ costurile de călătorie. Este mai ieftin decât călătoriile cu mijloacele de transport în comun și oferă, de asemenea, posibilitatea de economie a combustibilului. Consumul de combustibil este redus cu 30-50% deoarece este înlocuit cu electricitate.

De asemenea, mașina funcționează silențios și reduce emisiile.

Cum se repară vehiculele

O mașină hibridă este convenabilă de exploatat și întreținut. Pentru a reincărca, puteți utiliza:

  • stații de service obișnuite pentru reîncărcarea mașinilor electrice;
  • combustibil standard de la benzinării pentru motoarele cu combustie internă.

Efectuați o inspecție tehnică, de asemenea, anual sau ori de câte ori există o modificare a funcționării. Serviciul nu are diferențe semnificative, doar diagnosticarea se efectuează cu dispozitive speciale, în particular pentru inspectarea unei piese noi-invertor.

La stația Forsaj puteți efectua diagnostice profesionale, reparații și întreținerea mașinilor hibride de toate mărcile. Oferim servicii sezoniere și neprogramate, efectuăm inspecția mecanismelor, curățarea unităților și repararea tuturor modulelor conform standardelor.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять