Stația Tehnică Forsaj – cea mai bună locație pentru diagnosticarea unei mașini | Автосервис Forsaj в Бельцах

Stația Tehnică Forsaj – cea mai bună locație pentru diagnosticarea unei mașini

Stația Tehnică Forsaj – cea mai bună locație pentru diagnosticarea unei mașini

Pentru a avea grijă de mașină și a o menține în stare bună de funcționare, este important să efectuați nu numai repararea defecțiunilor vizibile. Adesea, șoferii tineri   aduc mașină la un service-auto numai atunci când este „târziu” sau nu se pornește deloc. Proprietarii cu experiență   știu că trebuie să contacteze o stație service- auto în primele momente când intervin schimbări de conducere. Acest lucru vă permite să evitați defecțiunile din alte dispozitive, să preveniți cheltuieli mari și consecințe nedorite.

Care sunt semnele necesității diagnosticului?

Inspectarea stării mașinii și găsirea defecțiunilor ajută la prelungirea duratei de funcționare a pieselor sale. Înlocuirea la timp a elementelor uzate elimină riscul de deteriorare a altor componente structurale.

Prezența defecțiunilor în mașină va prezenta următoarele simptome:

  • sunete străine – ciocănit, scârțâit sau fluierat;
  • mirosuri – de combustibil, gaze de eșapament, cabluri;
  • scurgeri – urme sub mașină;
  • schimbări de funcționare – consum mai mare de combustibil sau, zmunciri, la pornire.

Orice defecțiune trebuie diagnosticată profesional.

Unde să verifică mașina

Stația service-auto este locul în care mașina Dvs. este examinată și „tratată”. Puteți contacta stația Forsaj pentru a efectua un diagnostic cuprinzător al vehiculului Dvs. și pentru a găsi cauzele defecțiunilor.

În service auto:

  1. Verificați toate sistemele – motor, frâne, ambreiaj, airbag-uri, șasiu, cutie de viteze.
  2. Va detecta orice, chiar și cele mai mici abateri.
  3. Vor înlocui piesele care amenință funcționarea mașinii. Pentru reparații, piesele de schimb de înaltă calitate sunt utilizate pentru modelul și marca de transport.

Contactați serviciul nostru auto din Bălți pentru a efectua o inspecție complexă a mașinii, pentru a efectua diagnosticul exact al acesteia și pentru a readuce rapid în stare bună.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять