Sfaturi de la Forsaj: Repararea acestor mașini nu va, lovi, în buzunarul D-stră | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: Repararea acestor mașini nu va, lovi, în buzunarul D-stră

Sfaturi de la Forsaj: Repararea acestor mașini nu va, lovi, în buzunarul D-stră

Mărcile străine sunt întotdeauna atractive și convenabile de utilizat, atâta timp cât întrebarea nu privește serviciile de reparații. Mărcile unui producător străin necesită reparații extrem de costisitoare. Cu toate acestea, prețurile pentru reparațiile auto depind de diverși indicatori și pentru reparații nu toată lumea poate cheltui toate rezervele financiare posibile.

Cum este stabilit prețul serviciilor de reparații

Suma totală pentru o mașină într-un service auto depinde de următorii factori:

  • tipul de construcție auto;
  • costul pieselor de schimb;
  • rata de lucru a centrului de servicii.

Mașinile de modele unice, desigur, creează dificultăți în activitatea de reparații. Pentru ele este necesar să obțineți piese de schimb originale și speciale, să respectați o tehnologie de instalare specifică. Acest lucru afectează costul.

Principiul reducerii costurilor de reparații

Există un principiu pentru reducerea costurilor de întreținere, care este respectat de proprietarii experimentați a mașinilor. Pentru a nu „lovi” în bugetul reparațiilor auto, alegeți mașini cu deservere tehnică ieftină.  Acestea sunt:

  1. Autobil Daewoo Matiz. O mașină cu o caroserie compactă necesită doar înlocuirea regulată a pieselor din cauciuc ale suspensiilor și filtrelor. Reparațiile motorului se efectuează în principal de la 200 de mii de kilometri. Reparația costă în jur de 30 de mii de lei.
  2. Hyundai i20. Suspensiile unor astfel de autoturisme suferă și ele, iar transmisia se consumă la 100 de mii de kilometri. Costul mediu poate fi de până la 115 mii de lei.
  3. Volkswagen german. Reparațiile Volkswagen sunt, de asemenea, în limite acceptabile. Tolerează conducerea off-road, este simplu și economic de întreținut.

Puteți cumpăra modele BMW 3, Mercedes C-Klasse, Ford Mondeo – toate se încadrează în categoria cu reparații bugetare.

De asemenea, vă recomandăm să acordați atenție kilometrajului atunci când cumpărați un vehicul uzat. Dacă depășește 80 de mii de km, cheltuielile regulate pentru reparații nu pot fi evitate.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять