Refacerea articulațiilor sferice și a pârghiilor | Автосервис Forsaj в Бельцах

Refacerea articulațiilor sferice și a pârghiilor in or. Bălti

Refacerea articulațiilor sferice și a pârghiilor in or. Bălti

Adesea, șoferii nu acordă suficientă atenție articulațiilor cu bilă, în ciuda faptului că aceasta este una dintre vulnerabilitățile mașinii. Imaginați-vă, ei, care suportă masa vehiculului, trebuie să reziste la o sarcină și șoc uriaș atunci când roțile mașinii cad într-o groapă sau se lovesc de o denivelare la viteză. Prin comiterea unor greșeli grave, șoferii își vor reduce și mai mult resursele. Pentru un șofer atent, durata de viață a articulației sferice originale va fi de 150.000 km. Diagnosticarea în timp util vă poate scuti de cheltuieli neprevăzute. Aveți grijă, la viteză minimă, treceți prin găuri, gropi, umflături de viteză, astfel veți economisi resursa articulațiilor cu bilă.

Semne ale unei articulații sferice rupte:

  1. Există o lovitură de la roată, mai ales pe drumurile accidentate. Poate apărea la orice viteză cu sarcina maximă pe articulația sferică și poate fi o singură dată sau repetitivă.
  2. Modificarea parametrilor de carosaj - convergență. Uneori există uzură de cauciuc la marginea roții.
  3. „Oscilația” mașinii pe drum. Acest lucru se datorează apariției reacțiilor adverse la piesele de schimb. Roata se clatină și, ca urmare, mașina „nu ține” drumul exact. În plus, oscilația crește pe măsură ce viteza de rulare crește.
  4. Scârțâie la virare, care vine de pe roțile din față. Acest sunet poate apărea și atunci când barele de direcție sunt rupte. În acest caz, este necesar să inspectați toate detaliile.
  5. Uzura neuniformă a anvelopelor din față. Dacă articulația sferică este deteriorată, volanul se mișcă ușor, ca urmare, banda de rulare de-a lungul marginii interioare se uzează mai mult.
  6. Schimbarea traiectoriei mișcării la frânare. Mașina se poate întoarce puțin lateral - în cea pe partea căreia articulația sferică este deteriorată. În același timp, pot fi auzite clicuri caracteristice, al căror sunet crește odată cu creșterea frânării.
Dacă găsiți cel puțin unul dintre simptomele enumerate, trebuie să identificați nodul defect. Adesea, dacă articulația sferică se rupe, alte elemente de direcție nu reușesc. Specialiștii serviciului auto ,,Forsaj,, diagnostichează calitativ și rapid defecțiunea și, dacă este necesar, vor restabili rulmenții cu bile și pârghiile, rafturile de direcție.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять