Refacerea sitemului de amortizoare | Автосервис Forsaj в Бельцах

Refacerea sitemului de amortizoare in or. balti

De regulă, vara, șoferii își măresc kilometrajul destul de dramatic, sezonul de vară și perioada anului contribuie la un număr mai mare de deplasări. Suspensia este expusă la sarcini exagerate, așa că vă sfătuim să nu ignorați lucrările de întreținere ale șasiului în afara sezonului. Experții insistă ca acest lucru să se facă la fiecare 20.000 km. Amortizoarele pot fi salvate dacă se economisește 80% din resursa de lucru, dar dacă ați consumat jumătate din acesta înainte de a vizita atelierul, nu există nicio alternativă la înlocuirea acestuia.

Simptome ale amortizoarelor defecte

Deteriorarea amortizoarelor afectează comportamentul vehiculului pe șosea. Corpul mașinii se leagănă pe suprafețe denivelate, „se scufundă” la frânare sau la accelerare, probleme la manevrare. Există semne vizuale și ascunse ale ruperii amortizorului. Prima categorie implică probleme care pot fi identificate la inspectarea unei piese:
  1. Prezența picurărilor de ulei. Acestea sunt de obicei cauzate de uzura garniturilor de ulei sau a tijei amortizorului.
  2. Uzura blocurilor silențioase. Dacă amortizorul se defectează, forțele crescute sunt transferate către blocul silențios. Acest lucru duce la uzură.
  3. Uzura neuniformă a anvelopelor.
Cu alte cuvinte, în cazul unei defecțiuni, amortizoarele cedează și „trag” alte elemente de suspensie după ele, deoarece toate sunt interconectate.
A doua categorie include schimbări în comportamentul vehiculului, în special:
  1. Balansare în timpul frânării sau accelerației. Un amortizor util amortizează mișcările vibraționale. Prin urmare, prezența a două sau mai multe oscilații indică o defecțiune parțială sau completă a piesei.
  2. Creșterea distanței de oprire. Acest lucru se datorează unei scăderi a sarcinii pe roțile din față și, în consecință, unei scăderi a eficienței frânării din cauza unei defecțiuni a unei piese de schimb.
  3. Mașina virează în lateral. Având în vedere acest lucru, șoferul trebuie să conducă atent.
  4. Alte simptome.
Utilizarea amortizoarelor uzate contribuie la deteriorarea controlului mașinii, la funcționarea incorectă a sistemelor electronice, la o creștere a uzurii elementelor de suspensie și provoacă un pericol real în timpul conducerii. Prin urmare, dacă apar probleme cu acest sistem, trebuie să contactați rapid un service auto pentru ajutor. ,,Forsaj,, oferă servicii pentru repararea și restaurarea amortizoarelor din Bălți. Mesteri cu experiență, prețuri rezonabile, calitate ridicată a serviciilor oferite - acestea sunt principalele noastre avantaje.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять