Repararea si restaurarea rafturilor de direcție | Автосервис Forsaj в Бельцах

Repararea si restaurarea rafturilor de direcție in or. Bălți,

Repararea si restaurarea rafturilor de direcție in or. Bălți,

Principalele cauze ale defecțiunilor raftului de direcție nu sunt noi: drumuri accidentate, conducere neglijentă și antere uzate. Abundența gropilor și neregulilor crește foarte mult uzura piesei, care în timp începe să bată. Stilul de conducere este, de asemenea, important, dacă vă place să conduceți indiferent de calitatea suprafeței drumului, atunci fiți pregătiți pentru reparația regulată a rafturilor de direcție.

Semne ale unui raft de direcție defect.

Un raft de direcție rupt nu numai că provoacă disconfort la conducere, dar poate duce și la defecțiuni mai grave de urgență. Există multe motive pentru care rafturilerile de direcție nu funcționează :
 • Ruginirea arborelui;
 • Defectarea pompei de servodirecție;
 • Deteriorarea sistemului pistonului cilindrului hidraulic;
 • Defecțiunea unității electronice de control;
 • Defectarea motorului electric reversibil cu o transmisie cu melc;
 • Alții.
Majoritatea mașinilor sunt echipate cu un servomotor electric sau servomotor hidraulic. Defecțiunile raftului de direcție sunt similare, dar există diferențe. Prin urmare, le vom considera separat.
Simptomele unui raft de direcție defect cu servodirecție:
 1. Volanul devine greu de manevrat și este necesar să depuneți eforturi la rotirea acestuia.
 2. Reducerea sistematică a nivelului lichidului în rezervorul de expansiune. În acest caz, se observă scurgeri de lichid sub mașină sau apariția unui semnal corespunzător pe tabloul de bord.
 3. Se aud ,,bătai,, când conduceți pe drumuri accidentate.
 4. Zumzet puternic la rotirea volanului, care poate fi însoțit de o ușoară vibrație a volanului.
 5. Revenirea lentă a volanului în poziția inițială.
Simptomele deteriorării unei șine electrice sunt similare cu semnele descrise de o rupere hidraulică. Excepția este scurgerile de lichid. În cazul unei defecțiuni există alte semne:
 1. ,,Bătăi,, la rotirea volanul;
 2. Rotirea spontană a volanului;
 3. Mușcări ,,în gol,, a volanului;
 4. Altele.
În astfel de cazuri, va trebui să reparați rafturile de direcție. Meșterii cu experiență vor stabili dacă este necesară înlocuirea unei piese noi sau dacă raftul de direcție poate fi restaurat. Cea mai sigură modalitate este de a furniza o nouă piesă de schimb originală. Dar, în absența unei astfel de oportunități, puteți cumpăra piese contractuale sau neoriginale în stare bună. Service auto ,,Forsaj,, este specializat în repararea rafturilor de direcție din Bălți. Cel mai bun raport calitate- preț este principalul avantaj al companiei noastre.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять