Repararea amortizoarelor | Автосервис Forsaj в Бельцах

Repararea amortizoarelor in or. Balti

Cauzele defectiunii a suspensiei mașinii.

Există multe motive pentru a ,,bate la ham,,. Aceasta poate fi funcționarea necorespunzătoare a mașinii, defectarea șasiului, atitudinea iresponsabilă față de profilactică etc. Este imposibil să se determine exact problema după sunet. Având în vedere acest lucru, în timpul autodiagnosticului, trebuie să verificați starea tuturor elementelor de suspensie: amortizoare, blocuri silențioase, pârghii, articulații cu bile și altele. Apariția zgomutuluiu poate fi cauzată și de defectarea a garniturilor de cauciuc.
Deci, o lovitură a suspensiei poate rezulta din:
  1. Uzura articulațiilor sferice.
  2. Progresarea uzurii a rulmenților butucului;
  3. Amortizor uzat;
  4. Dezechilibru geometric al roților sau deformarea discurilor;
  5. Arcuri suspendate uzate;
  6. Deformarea amortizorului;
  7. Deterioararea suporturilor pârghiilor;
  8. Slăbirea piulițelor și șuruburilor elementelor de fixare.
De asemenea, zgomotul poate fi cauzat de motive neobișnuite. De exemplu, un etrier de frână filat. Această situație este extrem de rară datorită fixării fiabile a piesei folosind piulițe. Dar dacă șuruburile se mai slăbesc, se va auzi un sunet foarte puternic al etrierului, mai ales în timpul frânării. Sunetele străine din sistemul de suspensie pot apărea, de asemenea, atunci când suporturile motorului se sparg. Lovitura rezultată este similară cu sunetul din trenul de rulare al unei mașini. De asemenea, asigurați-vă că toate piulițele și elementele de fixare de sub capotă sunt strânse. În caz contrar, piesele neasigurate pot face un sunet similar cu cel al unei suspensii. Tehnicienii ,,Forsaj,, vă vor ajuta să determinați cauza exactă a lovirii în suspensia mașinii Dvs. și, dacă este necesar, vor repara amortizoare sau vor repara bilele și etrierele. Aveți grijă de siguranța Dvs. și a celor dragi, efectuați profilaxia în timp util a tuturor sistemelor mașinii Dvs.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять