Prezentare generală a funcționării defectuoase a șasiului mașinii și lifehack-uri utile | Автосервис Forsaj в Бельцах

Prezentare generală a funcționării defectuoase a șasiului mașinii și lifehack-uri utile

Prezentare generală a funcționării defectuoase a șasiului mașinii și lifehack-uri utile

În procesul de exploatare a unei mașini pe drumurile interne, este necesar să se monitorizeze constant starea șasiului. Acesta este unul dintre cele mai importante sisteme, de a cărui funcționare depinde mult. Dacă observați defecțiuni, reparația șasiului nu trebuie amânată. Contactați un service- auto Forsaj.

Ce reprezintă acest sistem

Deseori, în locul noțiunii de „tren de rulare”, se folosește o suspensie sau pur și simplu „ rulare”. Indiferent de aplicarea lor, semnificația rămâne aceeași.

Șasiul este un set de dispozitive, piese care oferă confort, dinamică și control a vehiculului Dumneavoastră.

Dacă, în timpul conduceri cu viteză, șoferul începe să observe sunete ciudate, merită să contactați un service auto. Numai un specialist înalt calificat este capabil să determine motivul comportamentului  ,,neînțeles” al calului tău de fier.

Simptome de disfuncționalitate

Faptul că trebuie să reparați șasiul mașinii vă va spune:

  • deplasarea vehiculului în lateral;
  • vibrațiile corpului;
  • vibrații crescute în timpul conducerii;
  • lovituri palpabile.

Motivele acestui comportament pot fi diverse defecțiuni ale pieselor. Prin urmare, este important să contactați serviciul pentru diagnosticare și depanare.

Sfaturi de specialitate

Adesea problemele șasiului unei mașini depind de kilometrajul vehiculului. De aceea, fiecare proprietar de mașină ar trebui să-i cunoască cifra exactă.

Dacă observați că mașina arată prost și kilometrajul este redus, merită luat în considerare.

Deci, dacă vedeți că blocurile silențioase și articulațiile cu bile arată mai noi decât restul suspensiei, atunci este puțin probabil ca mașina să aibă un kilometraj real de 50 de mii de km. Dar nu faceți  concluzii pripite.

Ne adresăm profesioniștilor

Pentru a efectua o reparație de calitate a șasiului, încredințați soluția profesioniștilor. Maiștrii Forsaj execută lucrări de orice  complexitate în cel mai scurt timp posibil.

Lăsați o solicitare pe site sau contactați telefonic un reprezentant de la service- auto.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять