Măcinarea (șlefuirea) blocului de cilindri în timpul reparației capitale a motorului | Автосервис Forsaj в Бельцах

Măcinarea (șlefuirea) blocului de cilindri în timpul reparației capitale a motorului

Măcinarea (șlefuirea) blocului de cilindri în timpul reparației capitale a motorului

Măcinarea chiulasei  este o procedură destul de complicată. La ea se recurge în timpul lucrărilor de reparații ale motorului sau în cazul modernizării capitale a acestuia. Prețul optimal pentru măcinarea chiulasei  este oferit la service  auto Forsaj din Bălți, Vă rugăm să ne contactați.

Când este necesară această procedură

Sunt cazuri în care chiulasa este oarecum îndepărtată de blocul de cilindri. Acest lucru are un efect negativ asupra funcționării motorului. Principalele semne că trebuie să contactați un centru de service sunt:

  • scăderea puterii motorului;
  • scurgeri de lichid tehnic;
  • pornirea dificilă a motorului;
  • supraîncălzirea motorului.

Aceasta este o listă de probleme standart. Mai mult, acestea nu indică întotdeauna necesitatea măcinării. Există multe alte probleme care se asociază cu aceste semnale.

Măcinarea blocului de cilindri poate fi efectuată și la repararea altor elemente. Dar numai cu condiția ca acestea sunt asociate cu chiulasa. Maiștrii recomandă pentru șoferi să o facă de fiecare dată când se scoate chiulasa. Acest lucru va spori performanța sistemului.

Etape de măcinare

Măcinarea chiulasei se realizează pas cu pas. Acest lucru este necesar pentru a obține rezultate de cea mai înaltă calitate. Etapele principale ale măcinării chiulasei:

  • calculele suprafeței planului;
  • diagnostic structurii privind fisurile;
  • îndepărtarea microfisurilor (când ele persistă);
  • măcinare nemijlocită.

Fiecare etapă necesită   un maiștru de calificare înaltă, în funcție de disponibilitatea echipamentului adecvat. Contactați managerul service auto Forsaj din Bălți pentru informații mai detaliate.

Aspect financiar

Prețul măcinării blocului de cilindri este calculat pe baza complexității lucrărilor. Calculele se efectuează nemijlocit în timpul înregistrării cererii.

Pentru a utiliza  serviciul, lăsați o solicitare pe site sau prin telefon. Managerul va contacta pentru a clarifica detaliile cooperării. Contactele pentru comunicare sunt indicate pe site.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять