Urgenta tractari auto in Balti – evacuator 0799 01 499 | Автосервис Forsaj в Бельцах

Urgenta tractari auto in Balti – evacuator 0799 01 499

Urgenta tractari auto in Balti – evacuator 0799 01 499

In drum poate sa se intampla orice – controlul a esuat, motorul s-a blocat in mijlocul carosabilului, a avut loc un accident.

In aceste si alte cazuri in care vehiculul trebuie transportat intr-o alta locatie, cea mai buna optiune este chemare evacuatorului (tractorului).

ForsajService va pune la dispozitie o platforma de tractari (evacuari) auto pentru siguranta si confortul dumneavoastra!

Punem la dispozitia clientilor nostrii o echipa de oameni implicati si bine pregatiti profesional in domeniul tractarii auto, pentru a gasi si oferi rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractari (evacuari) auto cat si consultanta si asistenta in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior.

Apelul anume la serviciul evacuator Balti de la ForsajService are urmatoarele avantaje:

  • siguranta evacuarii datorita fixarii fiabile a vehiculului;
  • posibilitatea evacuarii (tractarii) automobilului avariat in mod de urgenta;
  • utilizarea echipamentelor speciale de tractare (evacuare), tinand cont de dimensiunile si greutatea masinii dumneavoastra;
  • folosirea macararelor in situatii complexe de evacuare.

Comanda serviciul tractarea vehicolului (evacuare) de la ForsajeService in orice moment si noi efectuam aducerea automobilului avariat la un service auto cu evacuator sau la adresa specificata de dumneavoastra.

Chemarea evacuatorului (tractorului) de la Forsajservice se efectuiaza foarte simplu – trebuie doar sa sunati la +373 799 01 499.

In momentul apelului va fi nevoie sa indicati:

  • marca automobilului si greutatea aproximativa;
  • locul exact a aflarii automobilului avariat (sau cat mai aproape);
  • cauza avarierii automobilului;
  • locul destinatiei.

Pentru efectuarea evacuarii este necesar sa prezentati documentele (pasaportul tehnic al automobilului si buletinul proprietarului sau soferului).

Costul serviciilor de tractare depinde de ora, de distanta si de complexitatea evacuarii.

Daca cauza defectiunii este una legata de un accident rutier, atunci va recomandam sa comandati evacuatorul numai dupa completarea tuturor documentelor necesare pentru organele de drept sau asigurarea. In caz contrar, in cazul in care evacuatorul va fi nevoit sa astepte, dvs urmati sa achitati timpul pierdut.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять