Eșapament la Bălți: înlocuire și reparare tobe de eșapament | Автосервис Forsaj в Бельцах

Eșapament la Bălți: înlocuire și reparare tobe de eșapament

Eșapament la Bălți: înlocuire și reparare tobe de eșapament

Sistemul de eșapament al unei mașini este proiectat pentru a evacua gazele de eșapament și pentru a reduce zgomotul la evacuare. În timpul funcționării, metalul din care sunt fabricate piesele sistemului poate fi distruse, atât sub influența factorilor de mediu (temperatură, umiditate), cât și urmare a deteriorării mecanice externe sau a înfundarii catalizatorului sistemului. Și, mai devreme sau mai târziu, mașina  va avea nevoie de o reparația tobei de eșapament sau chiar de  înlocuire.

Care sunt semnele defecțiunii tobei de eșapament?

Deteriorarea tobei de eșapament este cauza nu numai a zgomotului neplăcut și a consumului crescut de combustibil, dar și a monoxidului de carbon, un gaz periculos care, dacă se acumulează în cabină, poate provoca otrăvirea șoferului și pasagerilor.

Trebuie să contactați imediat un service auto, să programați o reparație a tobei de eșapament în cazul în care:

  • simtiți miros de gaze de esapament în cabină sau chiar apare fum vizibil;
  • auziți zgomote și/sau simțiți vibrații în sistemul de eșapament;
  • zgomotul motorului a devenit mult mai puternic, motorul a început să se supraîncălzească;
  • consum sporit de ulei și combustibil;
  • simți rezistență la apăsarea pedalei de accelerație, mașina reacționează mai încet la apăsarea pedalei;
  • toba de eșapament este deformată, suprafața țevii de evacuare sau a altor elemente ale sistemului de evacuare este deteriorată, ceea ce este vizibil cu ochiul liber.

Service auto Forsaj din Balti ofera servicii de reparatii a sistemelor de eșapament auto (esapament service). Specialiștii noștri cu experiență vor diagnostica și determina posibilitatea remedierii elementului deteriorat, după care toba de eșapament va fi sudată cu un plasture aplicat  pentru a acoperi zona deteriorată. Pentru realizarea lucrării se utilizează echipament profesional, iar la finalizare se eliberează garanție.

Înscrieți-vă pentru diagnosticarea mașinii Dumneavoastră la telefon +373 787 720 20 sau completați formularul de feedback de pe site și noi revenim cu un apel.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять