Lustruirea faruri si curatatorie chimica a tapiteriei auto Balti – detailing | Автосервис Forsaj в Бельцах

Lustruirea faruri si curatatorie chimica a tapiteriei auto Balti – detailing

Lustruirea faruri si curatatorie chimica a tapiteriei auto Balti – detailing

Orice proprietar de automobil isi doreste ca masina lui sa arate ca noua, necatand la faptul ca a parcurs deja multe mii de kilometri.

FosrajService intoarce automobilului dvs un aspect prezentabil cu ajutorul curatarii chimice a tapiteriei salonului auto si lustruirii farurilor.

Igiena salonului auto

Uneori e evident ca este necesar sa speli masina, fie ca ai mers cu ea pe un drum de tara sau ca ai uitat-o in plina vara sub un dud abia copt.

Dar de ce sustinem noi ca spalatul masinii trebuie sa faca parte dintr-o rutina de intretinere a masinii?

Cu timpul, utilizarea regulata a vehiculului se reflecta in starea interiorului acestuia. Prin urmare, intretinerea regulata si curatatorie chimica interior auto dvs. sunt la fel de importante ca aspectul acesteia. Conducerea intr-un mediu curat si parfumat este cu siguranta mai confortabila. La urma urmei, un salon elegant este cartea dvs. de vizita.

Serviciu de curatarea tapiteriei auto in Balti

trebuie sa fie prioritatea dvs. numarul unu. Intr-o masina cu un miros proaspat, va veti simti mai bine, va veti proteja propria sanatate, iar colegii dvs. autostopisti vor aprecia acest lucru cu siguranta.

Siguranta la drum

Lustruirea farurilor este mult mai complicata decat simplu polish, denumirea completa si corecta fiind cea de restaurare a farurilor.

Primul pas este cel de evaluare a starii in care se afla lacul, cat de matuit/ingalbenit/zgariat este, pentru a determina solutiile folosite in pasul al doilea.

Al doilea pas consta in wetsanding-ul a farurilor, pentru a provoca o matuire uniforma.

Al treilea pas este lustruirea.

Cel de-al patrulea pas este inspectarea finala, iar daca totul e in regula se trece la protectia farurilor cu un sealant sau o solutie nanoceramica dedicata.

Lustruirea profesionala a farurilor la preturi mici de la ForsajService va ajuta la restabilirea transparentei farurilor masinii dumneavoastra.

Oferim o gama intreaga de servicii pentru lustruirea farurilor, nuantarea cu lac sau folie.

Curatarea salonului auto

Lustruirea profesionala a farurilor

Sunati la +373 78 77 20 20 si aflati toate detaliile despre serviciul care va intereseaza si pretul acestuia.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять