Servicii de remorcare în Bălți pentru livrarea unei mașini defecte la un service auto | Автосервис Forsaj в Бельцах

Servicii de remorcare în Bălți pentru livrarea unei mașini defecte la un service auto

Servicii de remorcare în Bălți pentru livrarea unei mașini defecte la un service auto

Evacuator Balti ieftin / evacuator ieftin / cât de mult un evacuator / Evacuator în Balti.

Serviciul de evacuare Forsaj oferă orice servicii pentru încărcarea, transportul și descărcarea vehiculelor defecte sau a vehiculelor avariate ca urmare a unui accident de circulație. Acest lucru se datorează parcului divers de echipamente de care dispune.

În multe cazuri, încărcarea parțială este relevantă. Echipamentele speciale din această clasă sunt echipate cu elemente hidraulice puternice. Acestea permit ridicarea și transportarea vehiculelor mari. Vehiculele speciale cu încărcare parțială au profil îngust datorită păstrării contactului incomplet al roților cu carosabilul. Partea din față a vehiculului este atașată la remorcă, în timp ce partea din spate rămâne la sol. Astfel de dispozitive sunt utilizate în caz de deteriorare a părții frontale a mașinii sau în locuri greu accesibile în care nu există spațiu pentru echipamente cu platformă defectă. Posibilitățile de  aplicare al acestora este limitat. Nu sunt potrivite pentru transportul vehiculelor cu roți blocate și cu o deformare puternică a caroseriei. În astfel de cazuri, se folosesc remorci cu platformă sau macara- manipulator.

Compania Forsaj oferă să apeleze orice evacuator ieftin (Evacuator Balti ieftin). Pentru a comanda un remorcher în Bălți,   sunați la numărul de telefon: 0799 01 499. Operatorul vă va consulta cu privire la toate aspectele și  va trimite tipul necesar de echipament special la locul indicat de Dvs., în funcție de situație. Poate fi echipament cu platformă glisantă pentru locuri greu accesibile, cu încărcare parțială în cazul unei avarii minore a vehiculului sau a unui alt tip. Alegerea unui remorcher depinde de mulți factori, în special de: dimensiunea mașinii, natura pagubelor, complexitatea procedurii de evacuare. Mulți oameni întreabă cât costă un remorcher. Prețul serviciului depinde de factorii descriși.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять