Accident pe autostradă, sunați la evacuator Bălți și mergeți la Forsajservice | Автосервис Forsaj в Бельцах

Accident pe autostradă, sunați la evacuator Bălți și mergeți la Forsajservice

Accident pe autostradă, sunați la evacuator Bălți și mergeți la Forsajservice

Solicitare evacuaor în Bălți /  evacuator orașul Bălți / asistență tehnică în Bălți.

Evacuatorul reprezintă un echipament special destinat pentru transportarea forțată a diferitor  vehicule: mașini, motociclete, microbuze, mașini de teren ș.a..

Necesitatea acestui echipament special poate fi  atât ordinară  cât și urgentă. În primul caz, evacuatoarele sunt folosite pentru transportul de mașini noi sau  de exemplu structuri de construcții. În cazul defecțiunilor     din diverse motive poate fi necesară asistență urgentă a serviciului de evacuare:

1) În cazul defecțiuni grave care nu pot fi reparate la fața locului.

2) În cazul deteriorării mecanice a sistemelor mașinii, de exemplu, șasiul.

3) defectarea frânelor.

4) blocaje neașteptate ale motorului.

Asistența tehnică din Bălți poate fi necesară atât în ​​cazul unui accident rutier pe autostradă, cât și în cazul unor defecțiuni neașteptate pe drum. Pentru a solicita un  evacuator în Bălți, trebuie să apelați numărul de telefon Forsaj Evacuator Bălți – 0799 01 499.

Care este procedura de evacuare a vehiculelor?

Mașinile imobilizate pe drum împiedică circulația altor participanți la trafic. Pe lângă blocajele de trafic, riscul de noi accidente sporește. Prin urmare, apelarea unui remorcher este cea mai bună metodă pentru a evacua un vehicul de pe carosabil. Specialiștii Forsaj pot transporta mașina la parcare sau direct la atelierul de reparații auto pentru a remedia defecțiunea.

Procesul de evacuare include încărcarea, transportarea și descărcarea vehiculelor. Uneori este complicat  să scoateți mașina dintr-un șanț sau din alte locuri inaccesibile. Pentru a preveni daunele suplimentare, operatorul echipamentelor speciale poate folosi o platforme, rampe sau macarale.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять