Tipuri de sudură a caroseriei la Forsajservice în Balti | Автосервис Forsaj в Бельцах

Tipuri de sudură a caroseriei la Forsajservice în Balti

Tipuri de sudură a caroseriei la Forsajservice în Balti

O  îngrijire de calitate înaltă  a coroseriei  mașinii moderne, poate asigura exploatarea fără probleme până la 15 ani, în timp ce procesele de coroziune încep. Caroseria este elementul principal al mașinii, care protejează toate sistemele și piesele sale importante. Prin urmare, este necesar să monitorizăm starea și să diagnosticăm în timp util. Deseori,  recurgem la sudare ca urmare a loviturilor sau a urmărilor accidentelor.

Sudarea caroseriei este o lucrare obișnuită  în serviciile auto. Pentru a efectua astefl de lucrări, este nevoie de echipamente speciale, pe care nu le deține fiecare proprietar de mașină. Tehnicienii de la service auto Forsaj se vor ocupa de mașina Dvs.

Sudarea caroseriei se efectuează pentru a preveni coroziunea și a restabili geometria caroseriei. Se aplică și atunci  când următoarele sisteme și piese sunt deteriorate:

  • – Toba de esapament;
  • – Elementele caroseriei;
  • – Pragurile mașinii;
  • – Conductele diferitelor unități ale vehiculului.

Eliminarea completă a ruginii este posibilă numai prin neutralizarea centrului de coroziune a metalului și înlocuirea tuturor elementelor ruginite și defecte. În caz contrar, reparația nu va dura mult. Când apar găuri în piesele metalice, acestea sunt sudate și tratate cu un agent special, care înlătură și previne coroziunea.

După finisare cusătura  sudurii trebuie curățată pe ambele părți, pentru a preveni deteriorarea rapidă a acesteia. Partea  interioară a cusăturii deseori este omisă, mai ales atunci când se află într-un loc ascuns, dar tocmai acest lucru vă garantează un rezultat bun pentru o lungă perioadă de timp.

Sudarea este necesară pentru a înlătura denivelările și a înlocui detaliile caroseriei, care nu pot fi reparate. De exemplu, aripa mașinii sau arcadă din spate.

Să precăutăm aceste lucrări de sudură:

  1. Lucrările pregătitoare includ diagnosticarea și determinarea strategiei ulterioare de lucru. Expertul evaluează starea tuturor nodurilor.
  2. Curățarea suprafeței deteriorate de murdărie.
  3. Tratarea cu grund conductiv.
  4. Sudarea metalelor;
  5. Tratament anticoroziv.

Prețul reparației caroseriei depinde de gradul de deteriorare a pieselor auto și de costul consumabilelor. Doar după diagnosticarea mașinii, putem vorbi despre costul lucrărilor de sudare ulterioare.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять