Asistență rutieră – evacuator în Bălți și zonele adiacente | Автосервис Forsaj в Бельцах

Asistență rutieră – evacuator în Bălți și zonele adiacente

Asistență rutieră – evacuator în Bălți și zonele adiacente

Evacuator Balti 7/24 ieftin / Evacuator Balti prețuri /servicii de tractare/ remorcher in Balti/Evacuare mașină, motocicletă, utilaj special.

Situații neașteptate apar pe drum oricând.   Fiecare șofer la volanul mașinii se expune unor riscuri. Nu numai șoferii începătorii, dar și cei experimentați pot cădea în  accidente de circulație. Prin urmare, trebuie să cunoașteți procedura de apelare a unui camion de  evacuare (Evacuare mașină, motocicletă, utilaj special). Apelul evacuatorului Balti 7/24 ieftin, prin numărul de telefon: 0799 01 499.

Specialiștii Forsaj vor evacua mașina din orice locație a Moldovei.

Când recurgeți la o solicitare, operatorul  va cere   toate informațiile necesare pentru a selecta echipamentul special și va trimite rapid  remorcherul la locația pe care ați indicat-o. Datele generale includ:

1) localizarea vehiculului – coordonate exacte, adresă;

2) motivul solicitarii și genul avariei;

3) natura defectelor;

4) date despre vehicul – marcă, model, plăcuță de înmatriculare, culoare.

Lichidarea mașinii se efectuează după efectuarea investigărilor la locul accidentului. Procesul de evacuare implică încărcarea, transportarea și descărcarea. În același timp, este necesară documentarea. Înainte de a încărca mașina, operatorul echipamentului special întocmește o listă de defecțiuni. Acest lucru se face pentru a identifica noile defecțiuni în timpul descărcării, în cazul în care șoferul remorcherelui admite greșeli în timpul transportării. Metoda de încărcare a vehiculelor depinde de starea lor. Dacă vehiculul este avariat grav, roțile  sunt deformate sau distanța la sol este foarte mică, atunci se folosește o macara cu manipulator. Dacă mașina este în mișcare, atunci este deplasată pe o platformă glisantă folosind echipamente hidraulice speciale. Aflați  prețurile unui remorcher în Bălți, sunând la numărul de telefon: 0799 01 499.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять