Toyota – de la prototipul hibrid la producția completă de hibrizi auto | Автосервис Forsaj в Бельцах

Toyota – de la prototipul hibrid la producția completă de hibrizi auto

Toyota – de la prototipul hibrid la producția completă de hibrizi auto

Există multe modele de mașini în acest moment. Alegerea rămâne la dorința cumpărătorului. O atenție specială merită Toyota hibrid, care a fost lansat de compania cu același nume. Dacă sunteți interesat de un astfel de model, consultați-vă cu specialiștii serviciului auto Forsaj.

Pe scurt despre principal

Compania Toyota de câteva decenii provoacă plăcere fanilor, furnizînd modele de mașini de înaltă calitate. Ea este un innovator în afacerea sa. Mai ales când vorbim de modele hibride.

Istoria acestor mașini a început în 1994. În acel moment, compania a implementat un proiect inovator numit G-21. El a oferit lumii tehnologia hibridă de cea mai înaltă calitate. Experții sunt siguri că, din acel moment, a început era transportului ecologic.

Oficial, producția de modele Toyota Hybrid a început în 1997. Într-adevăr, în acel moment lumea a văzut prima mașină de producție de tip hibrid Toyota Prius.

Ce este o mașină hibridă

Mașinile hibride sunt liderul în tehnologia hibridă; se bazează pe mai multe surse de alimentare pentru a roțile de ghidare. Astfel de modele sunt realizate pe principiul utilizării comune a unui motor cu ardere internă și a unei baterii de înaltă tensiune.

Principala diferență între astfel de mașini este absența necesității de a furniza energie electrică. Acest lucru este posibil prin încărcarea automată.

În plus, hibridul este conectat după necesitate. Ea este capabilă să controleze independent procesul de alimentare cu benzină sau energie electrică.

Mașini hibride moderne:

  • nu produc zgomot;
  • ecologice;
  • foarte eficiente pe carosabil.

Contactați managerii de la service auto Forsaj pentru mai multe informații despre hibrizi. Contactele sunt citate pe site. Alege ce e mai bun.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять