Sfaturi de la Forsaj: ce mașină hibridă este cea mai bună pentru Moldova | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: ce mașină hibridă este cea mai bună pentru Moldova

Sfaturi de la Forsaj: ce mașină hibridă este cea mai bună pentru Moldova

Pentru mulți șoferi, combinația dintre un motor cu ardere internă și un motor electric este cea mai reușită alternativăa a unei mașini tradiționale cu ardere internă. Principalele avantaje a mașinii cu motor hibrid includ:

– Economii semnificative de combustibil;

– Reducerea nivelului de emisii toxice;

– Posibilitatea accelerării rapide.

Pe forumurile celor pasionați de automobile, apar dezbateri serioase pe tema „Care mașină hibridă este mai bună?” . Ediția «What Car?» au abordat problema într-un mod sistematic – au intervievat peste 18 mii de proprietari de mașini și au publicat o evaluare a celor mai fiabile modele de mașini hibride. Utilizatorii au fost rugați să răspundă la întrebări legate de funcționarea mașinilor: au existat defecțiuni în ultimul an, care a fost costul reparațiilor. Toyota și Lexus se aflau în TOP-5 al hibrizilor folosiți.

1) Lexus CT 2011 s-a situat în fruntea clasamentului. Doar 4% dintre mașini au avut probleme tehnice și toate au fost asociate cu bateria. Indicatorul de fiabilitate a fost de 99,5%.

2) Toyota Auris Hybrid a câștigat locul doi. 6% dintre proprietarii de autoturisme au raportat o defecțiune. Partea problematică a fost bateria. Factorul de fiabilitate este de 98,5%.

3) A treia poziție este ocupată de Lexus RX, gama de modele 2009-2016. Defecțiuni tehnice au fost raportate de 4% dintre șoferi. În majoritatea cazurilor,  cu probleme a sistemului de evacuare. Evaluarea de fiabilitate a fost de 97,7%.

4) Lexus IS 2013 sa plasat pa pe locul patru. 7% dintre șoferi au raportat defecțiuni, dintre care principalele au fost roțile și anvelopele. Indicator de fiabilitate – 96,6%

5) Toyota Prius din versiunea 2009-2015 a ocupat locul cinci. 4% dintre proprietarii de mașini au raportat despre defecțiuni ale mașinii. Părțile problematice erau bateria, motorul și sistemul de alimentare cu combustibil. Evaluarea de fiabilitate a fost de 92,8%.

Principalul sfat al experților de pe piața auto, atunci când alege o mașină, este de a alege în baza bugetului real, inclusiv a costurilor lucrărilor de reparații. Dacă abordați corect întrebarea, atunci veți găsi o mașină confortabilă pentru Dvs. în orice segment de preț.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять