Îmbunătățiți siguranța, instalând o cameră de retrovizare în service-ul auto | Автосервис Forsaj в Бельцах

Îmbunătățiți siguranța, instalând o cameră de retrovizare în service-ul auto

Îmbunătățiți siguranța, instalând o cameră de retrovizare în service-ul auto

O cameră de retrovizare este o componentă importantă a vehiculelor modern, pentru a îmbunătăți siguranța Dvs. și a vehiculului. Cu ajutorul acesteia, puteți fixa tot ce se întâmplă în partea din spate a mașinii. De asemeni, aveți o vedere completă atunci când parcați în revers. Informațiile sunt afișate pe ecranul unității principale, care asigură informarea maximă a șoferului. În serviciul auto Forsaj, puteți instala camere retrovizoare, de înaltă calitate, pentru orice marcă de vehicule.

Caracteristici de instalare

Camerele retrovizoare sunt amplasate în spatele mașinii, au dimensiuni reduse. Pot fi de două tipuri: standard și universal. Primul poate fi utilizat pentru orice marcă de mașini, cel de-al doilea – numai pentru modele specifice.

Cel mai adesea, camerele retrovizoare sunt montate:

  1. Pe portbagaj. Camera este instalată puțin mai jos decât mijlocul corpului mașinii. Pentru unele mărci, mânerul care deschide portbagajul este considerat locul optim pentru amplasarea acestuia.
  2. Pe bara de protecție. Aceasta este cea mai joasă instalare. De regulă, camera este montată pe unul dintre felinare. În acest caz, devine aproape invizibil, deoarece este considerat o lumină de fundal. În unele cazuri, specialiștii în service auto îl plasează în bara de protecție.
  3. Pe acoperiș. Este cel mai înalt tip de instalare. Un loc minunat pentru a amplasa camera este pe spoilerul lunetei sau reflectorului.

Scopul principal al camerei este de a facilita proprietarului să parcheze în condiții urbane dificile, să-l asigure pe porțiuni de drum dificile, să înregistreze ceea ce se întâmplă în cazul unei situații neprevăzute pe drum.

Probleme posibile

Instalarea unei camere de retrovizare necesită cunoștințe speciale. Sunt posibile o serie de nuanțe pe care un șofer obișnuit nu le poate da sesiza.

Unele dintre motivele obiective includ anumite caracteristici de proiectare. Acesta poate fi locul greșit pentru instalare, lipsa posibilității de cablare eficientă.

Factorii subiectivi includ refuzul categoric al proprietarului de a demonta complet sistemele individuale ale vehiculului.

Contactând un service auto pentru reparații, veți obține:

  • garanții privind calitatea muncii;
  • eficiență;
  • abordare calificată.

În practică, specialiștii Forsaj efectuează zilnic instalarea de dispozitive standard și universale pentru retrovizare.

Contactați managerul pentru a afla mai multe detalii despre camera video, care se potrivește mai bine mașinii Dvs.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять