Consumabile, piese de schimb, cu ce vă mai puteți aproviziona pentru de „zile negre” într-un magazin de piese auto? | Автосервис Forsaj в Бельцах

Consumabile, piese de schimb, cu ce vă mai puteți aproviziona pentru de „zile negre” într-un magazin de piese auto?

Consumabile, piese de schimb, cu ce vă mai puteți aproviziona pentru de „zile negre” într-un magazin de piese auto?

Din motivul creșterii prețurilor și a unei situații economice precare, unii proprietari de mașini se gândesc să-și stocheze consumabilele pentru a le întreține și repara mașina pentru ,,zile negre,, (piese auto mgazine). Ce poate și chiar ar trebui să fie cumpărat ca reserve, ce  trebuie achiziționat pentru utilizare ulterioară și nu trebuie stocat pentru o  perioadă  lungă de timp?

Dacă sunteți proprietarul unei mașini relativ noi, cu care intenționați să vă deplasați pentru încă 3 ani, sau chiar mai mult, atunci puteți prevedea costul întreținerii sale. Să aruncăm o privire mai atentă asupra principalelor consumabile și piese de schimb:

1) Combustibilul- este primul lucru care vine în gând. Prețul benzinei și motorinei crește constant – continuu de la an la an. Din păcate, chiar dacă există butoaie și un loc pentru depozitarea lor, pentru a vă echipa propria benzinărie nu va fi posibil. Acest lucru se datorează perioadei de depozitare a combustibilului: benzină – nu mai mult de 1 an, motorină – de la 2 la 3 ani. Desigur, puteți stoca propria rezervă de combustibil, dar în timpul depozitării trebuie menținut regimul de temperatură, ținând cont de  siguranța antiincendiară.

2) Uleiul de motor. În general, termenul de valabilitate admisibil pentru un recipient nedeschis este de 5 ani. Recipientele standard cu ulei de motor nu necesită condiții speciale de depozitare. În acest caz, stocul este relevant.

3) Plăcuțele și discurile de frână pot fi cumpărate în siguranță în rezervă noconsumabilă (magazine piese auto). Acestea au o durată de valabilitate aproape nelimitată. Pot fi chiar lăsate într-o încăpere umedă, dar cu preconservare a părților metalice.

4) Filtre și bujii. Perioada de valabilitate garantată a pieselor de schimb este de la 3 până la 5 ani. Este recomandat să păstrați piesele la temperatura camerei, după ce le-ați ambalat anterior în  polietilen.

În general, multe piese, a căror înlocuire este mai mult sau mai puțin previzibilă, pot fi cumpărate în avans pentru a vă asigura împotriva unei defecțiuni bruște.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять