Sfaturi Forsaj: Întreținerea și reparația zilnică a mașinii | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi Forsaj: Întreținerea și reparația zilnică a mașinii

Sfaturi Forsaj: Întreținerea și reparația zilnică a mașinii

Îngrijirea zilnică a mașinii include lucrările efectuate de șofer înainte de călătorie, spălarea și curățarea interiorului mașinii.

Luați în considerare procedura de întreținere zilnică a mașinii:

1) Verificarea roților. Pentru diagnosticare veți avea nevoie de: un compresor, un manometru și un etrier-vernier. Reparațiile auto, inclusiv roțile, trebuie efectuate într-un centru de service auto dotat cu echipamentul necesar. După reparații, anvelopele sunt echilibrate. Nu trebuie să folosiți cauciuc cu banda de rulare uzată – este periculos.

2) Verificarea nivelului de ulei din sistem. Nivelul uleiului trebuie verificat la 10 minute după oprirea motorului. Dacă trebuie să adăugați un lubrifiant, acesta trebuie să fie de aceeași marcă și aceeași clasă ca și cel utilizat. Cantitatea de ulei din carter nu trebuie să depășească nivelul marcajului superior de pe tijă.

3) Verificarea nivelului lichidului de răcire. Dacă scade sau crește brusc, trebuie verificat sistemul de răcire a motorului. Nu amestecați lichide de diferite culori și producători. Dacă nu cunoașteți marca de lichid pe care o utilizați și trebuie să o completați, atunci este necesară o înlocuire completă a lichidului.

4) Verificarea cantității de lichid din rezervorul de spălare. Vara este un concentrat lichid amestecat cu apă curată, iar iarna este un lichid antigel.

5) Investigarea stării tehnice a dispozitivelor de iluminat extern. Sunt supuse inspecției următoarele elemente: faruri, lămpi indicatoare de direcție, lumina suplimentară de stop- frână, becurile plăcii de înmatriculare, lumini din spate și de ceață.

Respectând aceste reguli, nu numai că monitorizați starea tehnică a vehiculului Dvs., dar sporiți nivelul de siguranță. Dacă se șăsesc defecțiuni, este necesar să efectuați reparații auto  în timp util. Întreținerea și repararea periodică a mașinii într-un service auto in mod sigur sporește termenul de exploatare al ei.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять