„Reîncălțarea” sezonieră și „alinierea roților” în SDT cu diagnostic de șasiu | Автосервис Forsaj в Бельцах

„Reîncălțarea” sezonieră și „alinierea roților” în SDT cu diagnostic de șasiu

„Reîncălțarea” sezonieră și „alinierea roților” în SDT cu diagnostic de șasiu

În fiecare an proprietarii de mașină trebuie să rezolve multe probleme legate de mașină: când să înlocuiască anvelopele, ce anvelope să cumpere, unde să „schimbe încălțârile”.

Primăvara și toamna vine timpul pentru „reîncălțarea mașinii”, o adevărată durere de cap pentru un proprietar începător, mai ales dacă este o domnișoară. Sarcini simple pentru un specialist par a fi probleme dificile. Nu așteptați, veniți la service, rezolvați problema pentru a Vă spori siguranța la drum.

Dacă totul este relativ clar în ceea ce privește data aproximativă pentru înlocuirea anvelopelor, atunci există multe capcane la tema selecției anvelopelor.

Ce trebuie să aveți în vedere când procurați anvelope de vară?

1) Tipul de anvelope. Cel mai popular cauciuc pentru vară este cauciucul rutier. Este conceput pentru a călători pe un carosabil normal. Anvelopele sportive sunt potrivite pentru proprietarii de mașini care preferă conducerea rapidă. Acestea oferă o manevrare bună. Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt populare datorită utilizării lor atât în ​​timpul iernii, cât și în vară. Au performanțe moderate, dar nu sunt comparabile cu anvelopele sezoniere ca performanță.

2) Protectoare. Protectoare simetrice, direcționale și nedirecționale garantează confortul și stabilitatea pe șosea. A doua opțiune este cea mai populară pentru șoferi, deoarece reduce zgomotul și facilitează conducerea. Banda de rulare asimetrică, nedirecțională, se găsește în principal pe anvelopele sportive, deoarece oferă o manevrare bună în viraje înguste. Banda de rulare direcțională, asimetrică are o durată de exploatare mai extinsă, dar este capricioasă față de suprafața carosabilului și are un preț ridicat.

3) Marcajele pe suprafețele laterale ale cauciucului. Vă rugăm să citiți cu atenție marcajele înainte de a cumpăra. Marcajul va permite să aflați informații despre ora, locul și anul de producere a anvelopelor, despre temperatura maxim permisă, despre perioada aproximativă de utilizare posibilă.

Specialiștii SDT service auto   Forsaj din Bălți recomandă în mod obligator să   echilibrați  roțile după înlocuirea anvelopelor.

Stația de desefire tehnică Forsaj este o locație unde puteți efectua reparații majore și minore ale mașinilor și puteți îndeplini alte sarcini tehnice importante. Serviciul auto include și schimbarea anvelopelor. Scăpați de grijile ce privesc aceste lucrări, bazați-vă pe specialiștii Forsaj.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять