Maiștrii din service-auto Forsaj vor explica de ce oamenii cred în magia numerelor | Автосервис Forsaj в Бельцах

Maiștrii din service-auto Forsaj vor explica de ce oamenii cred în magia numerelor

Maiștrii din service-auto Forsaj vor explica de ce oamenii cred în magia numerelor

Combinațiile frumoase de înmatriculare au fost întotdeauna „în trend”. Arată în mod special și diferențiază mașina de celelelate. Sau poate aduc și noroc? Mulți șoferi cred în, puterea, numerelor. Angajații serviciului auto Forsaj au încercat să înțeleagă această problemă.

Ce numere pentru o mașină consider că au succes?

A avea o etichetă „specială” și a fi diferit este aspirația oricărei persoane obișnuite. Credem adesea în semne, în semnificația numerelor și în noroc. Această credință ne împinge spre dorința de înmatriculări frumoase.

Aceste combinații includ:

  • ordinea de oglindă a numerelor – 8008 sau 1221;
  • patru numere identice – 5555, 1111;
  • în creștere – 1234, 2345, 2456 și în continuare;
  • numere cu „tupeu” – 0003, 0007.

De asemenea, se consideră interesante sunt ordini alfabetice, care, prin decodificare, se pot referi la numărul de oficiali – Mai, Guvern, Politia Rutiera.

Sunt valabile combinațiile norocoase?

Statisticile arată că astfel de numere nu asigură defecțiunile, iar proprietarii solicită și diagnosticare auto și reparații. Nimeni nu interzice să creadă în puterea lor, dar cel mai des sunt alese și doresc să le posede din alte considerații:

  • ușor de reținut o astfel de combinație;
  • arată elegant și „orbitor”;
  • speranța unor stopări rare de poliție.

Anterior, numerele cu combinații interesante erau atribuite persoanelor privilegiate. Desigur poliția îi lăsa să conducă nestingherit. Alegând numere frumoase, oamenii speră la o asociere subconștientă   și vor fi contacțați mai puțin de polițiști.

Dacă deveniți proprietarul unei plăci de înmatriculare interesante, nu uitați să vizitați un service auto pentru reparații și diagnostice, deoarece numerele nu protejează piesele de uzură și deteriorare.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять