Forsaj Car Services – sudură tobei de eșapament expuse la condiții de funcționare agresive | Автосервис Forsaj в Бельцах

Forsaj Car Services – sudură tobei de eșapament expuse la condiții de funcționare agresive

Forsaj Car Services – sudură tobei de eșapament expuse la condiții de funcționare agresive

Sudarea tobei de eșapament este un serviciu solicitat, de care este nevoie  atunci când există o fisură sau o gaură în construcția corpului. Mulți cred că se poate remedia în particular această problemă. Dar nu este cazul. Cel mai bine este ca maiștrii profesioniști să se apuce de lucru. Serviciul auto Forsaj din Bălți efectuează reparații competente ale echipamentelor electrice auto, lăsați o solicitare pe site sau telefonic. Precizați costul serviciilor prin intermediul  managerului de la service auto.

Este posibil să nu puteți suda piesa

Experții apelează la metoda de sudare atunci când detaliul este în stare destul de bună. Este permisă prezența găurilor, care apar ca urmare a deteriorării mecanice.

Dar dacă țeava este complet arsă sau corodată? Nu are rost să folosiți sudarea. Toate lucrările nu vor avea efect. Pentru astfel de situații, experții recomandă tăierea piesei putrezite și înlocuirea acesteia cu una nouă.

Echipament pentru sudură

Pentru lucrările de sudură a  mașinii, veți avea nevoie de echipamente speciale:

  • aparat de sudura;
  • un ciocan;
  • șurubelniță;
  • polizor.

În ceea ce privește materialele, lucrările vor necesita vopsea rezistentă la căldură, foi metalice, țevi, al căror diametru va corespunde dimensiunilor elementului solicitat.

Etape de sudare

Toba de eșapament este sudată pas cu pas:

  • lucrări pregatitoare;
  • sudarea nemijlocită;
  • testarea lucrării
  • îndepărtarea zgurei.

Pentru a spori durata de exploatare, se recomandă   vopsirea  suprafeței detaliului.

Întreținerea regulată a tobei de eșapament: curățarea, spălarea și tratarea acesteia cu agent anticoroziv îi vor prelungi semnificativ durata de exploatare.

Tehnicienii de la service auto Forsaj din Bălți se vor ocupa de mașina Dumneavoastră. Amintiți-vă, îngrijirea mașinii este, în primul rând, grija pentru siguranța și liniștea sufletească a celor dragi.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять