Sfaturi de la Forsaj: Prezența excesului de ulei în motor – consecințele revărsării acestuia | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: Prezența excesului de ulei în motor – consecințele revărsării acestuia

Sfaturi de la Forsaj: Prezența excesului de ulei în motor – consecințele revărsării acestuia

Verificarea nivelului de ulei este unul dintre cele mai simple tipuri de întreținere regulată. Cu toate acestea, o verificare a uleiului în timp util este corectă este esențială pentru funcționarea corectă a vehiculului.

Majoritatea vehiculelor trebuie să aibă un nivel predeterminat de ulei. El se măsoară folosind o tijă specială. Are marcaje care indică valorile minime și maxime. Există, de asemenea, modele în care nivelul de ulei este determinat electronic. Dacă ați adăugat mult ulei la motor, contactați serviciul auto Forsaj din Bălți pentru corecția acestuiea.

De ce nu  trebuie să faceți exces de ulei

Când turnați ulei gen 5 la 30 (sau alt tip), trebuie să fiți deosebit de atenți. In final, excesul acestuia va costa destul de mult.

Cantitatea minimă de ulei în motor este, de asemenea, destul de periculosă. În plus, toți experții zic în unanimitate că în astfel de condiții este interzisă conducerea unei mașini. Este ca și cum o parte a unui mecanism s-a rupt.

Nivelul de ulei trebuie completat urgent. În caz contrar, ar trebui să vă pregătiți pentru o defecțiune a motorului. Ori această ,,plăcere,, nu este ieftină.

Vă rugăm să rețineți că efectele unei revărsări (debordări) de ulei nu sunt întotdeauna imediat vizibile. Ele pot agrava treptat situația și deteriora detaliu după detaliu.

Motive de debord

Uleul 5w30 sau 5w40 debordează din mai multe motive:

  • scurgerea necalitativă a uleiului uzat;
  • defectarea recipientului în care este depozitat uleiul.

Dacă aveți grijă de motorul Dvs., contactați specialiștii serviciului auto Forsaj din Bălți. Vor studia situația și vor găsi o soluție. În plus, maiștrii vor înlocui uleiul la cel mai înalt nivel. Acesta este unul dintre cele mai accesibile servicii. Prețul înlocuirii uleiului din motor este indicat în lista de prețuri. Contactați managerul de la service pentru a documenta comanda sau lăsați contactul în formularul de apel  de pe site. Veți fi reapelat.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять