Diagnosticul computerizat al mașinii în Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Diagnosticul computerizat al mașinii în Bălți

Diagnosticul computerizat al mașinii în Bălți

Toate vehiculele moderne sunt dotate cu echipamente electronice. Proprietarii de modele mai vechi cu experiență, care nu aveau componente electronice au reușit să identifice destul de precis problemele tehnice iminente. La mașinile noi, nu mai este posibil să faceți acest lucru singur. Prin urmare, constructorii auto au dezvoltat un sistem de auto-testare. Când mașina este pornită, componentele electronice principale sunt testate și toate defecțiunile detectate, sunt marcate cu codurile de eroare corespunzătoare. Principalul dezavantaj al auto-testării este convenționalitatea și imposibilitatea de a identifica cu precizie nodul defect. Doar diagnosticarea computerizată a mașinii poate determina cu exactitate defecțul. Testarea se efectuează cu ajutorul scanerelor conectate la priza de diagnosticare, care descifrează codurile transmise. Apoi, experții descifrează datele, folosind un software specializat.

Specialiștii serviciului auto Forsaj din Bălți recomandă diagnosticarea computerizată în următoarele cazuri:

1) Cu ocazia unei deplasări pe distanță lungă cu mașina. Un defect neașteptat pe drum este întotdeauna o mare neplăcere pentru proprietarul mașinii.

2) În cazul procurării unui vehicul uzat. Verificarea mașinii este mai ieftină decât renovarea.

3) Dacă este dificil să schimbați vitezele sau dacă vehiculul se mișcă sacadat.

4) În cazul  înui comportament ciudat al mașinii după un accident de circulație.

5) Dacă indicatorul de eroare semnalizează pe tabloul de bord.

6) După înlocuirea curelei de distribuție, curățarea injectoarelor sau schimbarea uleiului. Diagnosticul va ajuta la verificarea calității muncii efectuate.

7) Dacă există întreruperi în funcționarea motorului, consumul de combustibil a crescut, puterea scade. Motorul este una dintre cele mai scumpe piese ale unei mașini. Prin urmare, sarcina prioritară a proprietarului mașinii este identificarea la timp a defecțiunilor asociate cu funcționarea sa.

Diagnosticul computerizat la service auto Forsaj din Bălți va preveni defecțiunile, va asigura contra „surprizelor” neplăcute la drum și, în cele din urmă, va economisi bani. În final o defecțiune minoră, nedetectată la timp, poate duce la alta, deja mult mai gravă.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять