Repararea tobei de eșapament și reglarea sistemelor de eșapament în service-ul auto Forsaj | Автосервис Forsaj в Бельцах

Repararea tobei de eșapament și reglarea sistemelor de eșapament în service-ul auto Forsaj

Repararea tobei de eșapament și reglarea sistemelor de eșapament în service-ul auto Forsaj

Fiți pregătit pentru cazul în care toba de eșapament va necesita înlocuire. Mai devreme sau mai târziu, fiecare proprietar de mașină se confruntă cu acest lucru. Service auto Forsaj propune repararea tobei de eșapament și reglarea sistemului de evacuare în Bălți. Instalăm piese originale de la producători, efectuăm diagnostice de înaltă calitate la prețuri accesibile!

Când este necesară repararea tobei de eșapament?

Toba de eșapament este o parte importantă a sistemului de evacuare, care reduce nivelul zgomotului din mașini. În multe privințe, confortul și siguranța Dvs. la volan sunt dependente de funcționarea sa normală. În cazul în care se constată coroziune, este necesară sudarea și repararea tobei. În funcție de marca metalului, toba de eșapament poate rezista cu siguranță până la 8 ani. Daca nu contacțați maistrul aceasta poate produce defecțiuni în funcționarea sistemului de evacuare: o creștere a consumului de combustibil, sunete necaracteristice în mașină (scârțâit, mârâi, fluierare, vibrații), o scădere a forței mașinii, miros de eșapament în cabină, până la defectarea vehiculului propriu zis.

 Tuningul sistemelor de evacuare

Efectuăm toate tipurile de lucrări pentru sistemele de evacuare,  este disponibilă o gamă largă de piese de schimb pentru  orice marcă de mașini. După ce am căpătat o vastă experiență de lucru cu sistemele de evacuare, realizăm și tuningul lor. Sistemul de evacuare este format din 3 elemente principale: un colector, un convertor catalitic și o toba de eșapament. Mecanicii auto vor regla sistemul dacă aveți dorințe speciale. Ce este modernizarea?

– Înlocuirea sau extragerea catalizatorului.

– Folosirea unor piese neobișnuite pentru toba de eșapament.

-Tuningul tehnic este necesar pentru a spori forța motorului.

Imaginați-vă, mașina  va satisface pe deplin dorințelor: să mârâie groaznic și să emane sunete ca o adevărată mașină de curse, sau să conduceți în liniște și confort.

Servicii de repararea  tobei de eșapament la service auto Forsaj

– Înlocuirea ondulației (gofrei) tobei de eșapament.

– Reglarea tuturor elementelor sistemului de evacuare.

– Înlocuirea rezonatorului sau a catalizatorului.

– Scoaterea / dezactivarea filtrului de particule.

– Instalarea unui stingător de flacără sau a  sondei- lambda.

– Lucrări de sudare.

Repararea tobei de eșapament și reglarea sistemelor de eșapament în Bălți de orice marcă de la profesioniștii din service-ul auto Forsaj.

(sonda lambda – senzor de concentrație a oxigenului)

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять