Sfaturi de la Forsaj: cea mai frecventă defecțiune a vehiculului hibrid | Автосервис Forsaj в Бельцах

Sfaturi de la Forsaj: cea mai frecventă defecțiune a vehiculului hibrid

Sfaturi de la Forsaj: cea mai frecventă defecțiune a vehiculului hibrid

Repararea unei mașini hibride nu este o sarcină ușoară. Este nevoie de implicarea unor specialiști de înaltă calificare care au urmat o pregătire specială. Lipsa unei abordări de calitate a reparării unei mașini hibride poate duce la consecințe grave. Dacă observați defecțiuni la mașina Dvs., contactați specialiștii serviciului auto Forsaj.

Pe scurt despre principal

Automobilele „hibrid” -sunt vehicule, a căror funcționare este asigurată de sistemul „motor electric – motor cu ardere internă”.

Principalul avantaj al acestui tip de mașină este economia sa. Folosește cu 20-30% mai puțin combustibil decât o mașină convențională. În plus, faptul că hibridului este un transport de mediu curat. Este 100% ecologic.

Pe teritoriul țării noastre, un hibrid nu este cel mai răspândit tip de transport. Dar dincolo de hotarele sale, astfel de mașini devin o soluție din ce în ce mai răspândită. Ratele scăzute de achiziție pentru mașinile hibride se datorează lipsei unui număr suficient de specialiști de înaltă calificare, capabili să efectueze lucrări de reparații a mașinilor.

Caracteristici de reparației a hibrizilor

Una dintre defecțiunile mașinii „hibride”, de care proprietarii se tem în mod special, este defectarea bateriei de înaltă tensiune. Acest lucru se întâmplă destul de des cu modelele de acest gen. De regulă, avariile apar din cauza  calității slabe într-un service auto, o încălcare inacceptabilă a regulilor de utilizare a mașinii.

Pentru a repara o baterie de înaltă tensiune, este necesar să demontați piesa, să testați fiecare detaliu a acesteia. Acest lucru se face la un stand special. În timpul reparației, piesele defectate sunt înlocuite cu altele noi, indicatorii individuali ai sistemelor hibride sunt nivelați.

Cum să prelungiți viața unui hibrid

Dacă doriți să vă protejați mașina de reparații pentru cea mai  lungă perioadă posibilă, experții recomandă respectarea mai multor reguli:

  • în cazul în care mașina este temporar conservată, porniți lunar motorul timp de 40 de minute;
  • urmăriți cantitatea de combustibil, nu permiteți consumul complet al acestuia;
  • nu efectuați autorepararea defecțiunilor;
  • nu lăsați bateria descărcată iarna.

Încredeți reparația numai unor maiștri de încredere.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять