Прошивка "мозгов" автомобиля, прошивка ключей, иммобилайзеров в Бельцах | Автосервис Forsaj в Бельцах

Reprogramarea sistemelor de control a automobilului, restartarea codurilor imobilaizelor. (inginer electronic – intermitent, decodare, legare cheie) Bălți

Reprogramarea sistemelor de control a automobilului, restartarea codurilor imobilaizelor. (inginer electronic – intermitent, decodare, legare cheie) Bălți

Aproape toate mașinile moderne sunt echipate cu computere de bord. Acestea oferă confort maxim atât șoferului, cât și pasagerilor. Cu toate acestea, dispozitivul nu întotdeauna face față sarcinii sale. În acest caz, este posibil ca creierul mașinii să fie necesar să fie intermitent. Reprogramarea unei mașini este cea mai optimă și mai puțin costisitoare modalitate de a crește puterea motorului și de a îmbunătăți dinamica vehiculului, fără a fi nevoie de reluarea motorului. Firmware-ul din fabrică implică prezența unei anumite rezerve pentru a crește puterea, cuplajului, vitezei prin schimbarea software-ului din „creierul” mașinii. Cu alte cuvinte, modificarea parametrilor programului care determină funcționarea BC vă permite să schimbați comportamentul vehiculului și să eliminați probleme precum:

  • Dinamica lentă;
  • Oprirea motorului într-un moment neprevăzut;
  • Involuția tirațiilor;
  • Eșecuri;
  • Dificultăți la pornirea motorului în sezonul rece.

Setărea parametrilor în variantă nouă va duce la următoarele schimbări:

1) Dinamica accelerării vehiculului este îmbunătățită;

2) Dispariția  rigidității la schimbarea vitezelor;

3) Reduce consumul de combustibil;

4) Funcționarea motorului devine mai flexibilă;

5) Sporește puterea.

De asemenea, un serviciu la fel de popular este restartarea codurilor și imobilaizelor. Sistemul modern antifurt vă permite să vă asigurați mașina. Cu toate acestea, nimeni nu este asigurat împotriva pierderii sau defecțiunilor. În astfel de cazuri, veți avea nevoie de ajutorul unui tehnician electronist calificat, specializat în setarea, decodarea și restartarea codurilor în Bălți.

Serviciul nostru auto oferă servicii pentru reflashing creierul auto, cheile și imobilaizelor în Bălți. Prețul accesibil și serviciile calitative sunt principalele noastre avantaje.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять