Diagnosticul cel mai precis din Bălți- este diagnosticul computerizat al mașinii | Автосервис Forsaj в Бельцах

Diagnosticul cel mai precis din Bălți- este diagnosticul computerizat al mașinii

Diagnosticul cel mai precis din Bălți- este diagnosticul computerizat al mașinii

Mecanismele oricărei mașini se defectează mai devreme sau mai târziu. Descifrarea informațiilor și decodarea acestora permite să identificați motivul defecțiunii unei anumite piese și să începeți reparațiile în timp util. Diagnosticul computerizat al unei mașini la service-ul auto Forsaj din Bălți face posibilă remedierea rapidă a cauzei defecțiunii mecanismului.

Diagnosticul auto în Bălți se efectuează folosind tehnologii moderne. Scopul principal al testului este depanarea indicatorului de eroare de pe tabloul de bord.

Există 3 tipuri de diagnosticare computerizate a mașinilor:

1) Verificarea pieselor suspensiei. Această procedură este necesară dacă au apărut lovituri și cauciucul este uzat inadecvat. Când faceți un viraj brusc sau când conduceți pe un carosabil neuniform, este posibil să auziți sunete străine. Testarea suspensiei este utilă atunci când se detectează devieri a mecanismului de direcție, funcționarea incorectă a sistemului de frânare- antiblocare, deriva axului vehiculului la virare sau  în timpul frânării bruște.

2) Diagnosticul transmisiei automate. Motivele diagnosticării pot fi: consum sporit de combustibil, alunecare, zgomote ciudate la schimbarea vitezelor, scurgeri de ulei. La testarea transmisiei automate, programul decodează codurile de eroare ale blocului de comandă a cutiei de viteze. Apoi, specialistul analizează datele de la senzorii sistemului.

3) Diagnosticul motorului. Pot exista numeroase motive pentru verificarea unității de putere a unei mașini: o creștere a consumului de combustibil, supraîncălzirea motorului, pierderi semnificative de putere, probleme la pornire, apariția vibrațiilor și sunetelor străine. Testarea vă permite să verificați nivelul de compresie al motorului și al sistemelor de alimentare.

Diagnosticul Volkswagen

Mașinile Volkswagen sunt foarte populare în Moldova pentru calitatea lor bună, ușurința în explioatare și întreținere.

Specialistul testează mașina cu un scaner special, care citește codurile de eroare de pe computerul de bord, determină parametrii de funcționare a mașinii. Principalul avantaj al diagnosticii computerizate, în general, ca și pentru marca Volkswagen, constă într-o evaluare corespunzătoare, cazuri de erori datorate factorului uman la „diagnostic” sunt complet excluse.

Instrumente de diagnostic pentru Volkswagen:

– Adaptorul k-line   pentru Volkswagen testează atât defecțiunile de funcționare în ansamblu, cât și erori particulare: vizualizarea senzorilor privind starea curentă și defecțiuni, caracteristici și parametri ai unităților și sistemelor.

– Programul de diagnostic VAG COM de la Volkswagen, care recunoaște ECU-urile vehiculului și este capabil să le schimbe caracteristicile.

Refuzul de a efectua diagnostice computerizate ale mașinii este irațional, deoarece avantajele testării recuperează banii cheltuiți.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять