Piese auto Forsaj. Filtru de cabină – garanție a aerului curat pe care îl respire | Автосервис Forsaj в Бельцах

Piese auto Forsaj. Filtru de cabină – garanție a aerului curat pe care îl respire

Piese auto Forsaj. Filtru de cabină – garanție a aerului curat pe care îl respire

În timpul unei călătorii tipice de o oră, până la 100 de mii de litri de aer, trec prin interiorul mașinii, care conțin fum, praf, funingine, gaze și alte particule. Particulele fine de praf sunt periculoase pentru sănătate și rareori ne gândim la asta. Pot provoca o reacție alergică și dezvoltarea proceselor inflamatorii în organism. Prin urmare, toate mașinile moderne sunt echipate cu un filtru de aer în cabină. Filtrul de cabină este proiectat pentru a elimina poluarea aerului.

Unii șoferi nu consideră necesară înlocuirea filtrului de aer din cabină. Cu toate acestea, trebuie schimbat periodic – cel puțin o dată pe an. Înfundarea reduce eficiența filtrului. Este un spațiu excelent pentru bacteriile care cauzează diferite boli. Cu un filtru defectat, concentrația substanțelor nocive din habitaclul vehiculului crește de aproximativ șase ori în comparație cu aerul din exterior. Consecințele neplăcute includ, de asemenea, o deteriorare a vizibilității și o scăderea eficienței sistemului de aer condiționat.

Performanța filtrului de aer din cabină depinde de o serie de factori: calitatea materialului, forma pliurilor, gradul de poluaere. Prin urmare, ar trebui să cumpărați o piesă de calitate (euro auto Balti) și să o schimbați în timp util. De regulă, filtrul se schimbă la sfârșitul sezonului de iarnă. În perioada activă de înflorire a plantelor, primăvara și vara, eficiența scade, datorită înfundării filtrului cu polen.  Prin urmare, dacă în această perioadă trebuiă să călătoriți în locuri cu înflorire activă, schimbați filtrul mașinii înainte de sosirea iernii (piese auto md balti). Puteți înlocui filtrul de salon la un cost redus la service auto Forsaj.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять