O cameră retrovizare cu modul wi-fi – instalare la ForsajService | Автосервис Forsaj в Бельцах

O cameră retrovizare cu modul wi-fi – instalare la ForsajService

O cameră retrovizare cu modul wi-fi – instalare la ForsajService

O cameră retrovizare cu modul wi-fi vă permite să monitorizați siguranța mașinii într-un loc de parcare. O astfel de cameră transmite un semnal către un dispozitiv mobil sau computer folosind o aplicație specială. În cazul unui furt de mașină, ceea ce înseamnă pierderea mijloacelor de informare încorporate, proprietarul mașinii va putea transmite înregistrările către poliție. În plus, wi-fi-ul camerei auto simplifică lucrul cu registratorul de bord, deoarece acum nu mai trebuie să scoateți cardul de memorie pentru a transfera înregistrări sau pentru a căuta un videoclip important după dată.

Cum funcționează o cameră retrovizoare ?

O cameră retrovizoară wi-fi este instalată în cadrul plăcuței de înmatriculare sau în partea centrală a barei de protecție. Este un senzor sensibil la lumină care înregistrează o imagine și o transmite registratorului video. Procesorul inregistrează imaginea și o afișează pe un ecran încorporat în tabloul de bord sau în oglinda retrovizoare. O cameră retrovizoare   pentru o mașină cu monitor transmite suplimentar înregistrarea prin rețeaua Wi-Fi către o aplicație specială pe telefonul mobil. Producătorii de camere retrovizoare oferă aplicații pentru IOS, Android și Windows.

Beneficii aditionale Camera retrovizoară este ușor de utilizat. Se aprinde simultan cu pornirea motorului mașinii, ceea ce înseamnă că matricea se încălzește și imaginea rămâne întotdeauna clară și de înaltă calitate. În plus, unele camere retrovizoare fără fir sunt echipate cu senzori de mișcare și se pornesc automat, de exemplu, când mașina este parcată. Camerele moderne de acest tip acceptă Full HD și Super HD,  informațiile sunt transferate pe un dispozitiv mobil și nu necesită alt dispozitiv   de stocare încorporat.

cameră retrovizoare wi-fi, cameră retrovizare fără fir, cameră retrovizare fără fir cu monitor, cameră de marșarier pentru wireless auto, cameră de retrovizare în auto, cameră retrovizoare fără fir cu monitor

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять