Conectați o cameră retrovizoare in Balti la ForsajService | Автосервис Forsaj в Бельцах

Conectați o cameră retrovizoare in Balti la ForsajService

Conectați o cameră retrovizoare in Balti la ForsajService

Un registrator de bord pentru supraveghere video în mașină este necesar pentru a asigura siguranța șoferului atunci când conduceți în  teren, într-o parcare, în situații periculoase la trafic etc. Tehnologia camerelor video pentru mașini a parcurs un cale lungă: un sistem video cu patru camere (sau un registrator de bord de 360 ​​de grade) poate fi instalat în mașină pentru a monitoriza mișcarea, un sistem care detectează impacturile într-un accident, navigație GPS și multe altele. Dar camerele retrovizoare rămân cele mai solicitate dispozitive.

Cum să conectați o cameră retrovizoare?

Aceste camere sunt vândute în diverse configurații. Există seturi de camere și monitor, cameră și înregistrator sau o cameră separată. Această din urmă opțiune este convenabilă pentru a vă conecta dacă aveți deja un ecran, de exemplu, pe o magnetolă radio. Cea mai ușoară cale este de a conecta camera retrovizoare pe sticla din interiorul salonului. Cu toate acestea, această metodă este incomodă, deoarece vizualizarea opticii nu va include ceea ce este direct sub roți. Adesea, camera este instalată pe cadrul plăcuței de înmatriculare sau în centrul barei de protecție. Pentru a face acest lucru, găuriți-l și fixați dispozitivul cu șuruburi autofiletante. Sursa de alimentare este conectată la lampa de iluminare din spate, astfel încât camera să se aprindă automat atunci când vă deplasați revers.

Opțiuni suplimentare.

Unii producători combină camerele retrovizoare cu senzori de  parcare, astfel încât șoferul să poată obține o imagine mai completă a ceea ce se întâmplă în spatele mașinii. Cele mai recente modele de registratoare  de bord sunt completate cu funcția de detectare a mișcării. Când șoferul părăsește mașina pentru o vreme, camera pornește automat înregistrarea, reacționând la mișcările din apropierea mașinii. Registratorul auto cu lumină infraroșie vă permite să filmați chiar și în întunericul total.

oglindă auto cu registrator, cameră inteligentă de bord, cameră de  360  auto, conectarea camerei de retrovizare la registrator, cameră de manevre revers, camera de retrovizare pe mașină, camerei de retrovizare, cameră pentru mașină, înregistrator cu cameră de retrovizare, cameră de parcare, conectarea camerei de retrovizare, cameră-registrator aparat  , cameră de retrovizare, cameră de retrovizare digitală pentru mașină, cameră de retrovizare cu monitor, conexiunea camerei de retrovizare, registrator pentru 2 camere

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять