Camera retrovizoare сг instalare la ForsajService in Balti | Автосервис Forsaj в Бельцах

Camera retrovizoare сг instalare la ForsajService in Balti

Camera retrovizoare сг instalare la ForsajService in Balti

Camera retrovizoare este un dispozitiv opțional pentru detectarea obstacolelor în timpul parcării. La cele mai noi modele de mașini, este instalat din fabrică, dar uneori trebuie să îl cumpărați suplimentar. Există multe variații pe piața  aparatelor de înregistrat cu cameră retrovizoare cu caracteristici diferite.

Cum să alegi o camera retrovizoare?

Camerele sunt diferite în ceea ce privește rezoluția imaginii. Dispozitivele simple filmează în format VDA sau HD, iar imaginea este neclară. Camera din spate full hd este mai scumpă, dar calitatea imaginii este mult mai mare. O cameră retrovizoare în cadrul plăcuței de înmatriculare cu derectori de parcare vă permite să vedeți de la distanță de 20 cm. Videoclipul poate fi transmis pe un monitor încorporat în magnetolă, tabla de bord sau în oglinda retrovizoare. Camera se pornește în momentul în care motorul începe să funcționeze, datorită căruia matricea se încălzește și un videoclip clar este difuzat în timp real.

Un criteriu important atunci când alegeți o cameră este unghiul de vizare. În mod normal, senzorul preia doar secțiunea centrală a barei de protecție din spate, fără a arăta marginile caroseriei. Producătorii indică rezoluția camerei în funcție de dimensiunea diagonalei, ceea ce nu este întotdeauna adevărat. Pentru a avea o vizualizare completă, este mai bine   să cumpărați o cameră retrovizoare de 180 de grade.

Opțiuni suplimentare

Opțiunile suplimentare pentru camera de retrovizare includ senzori de mișcare. Acestea permit camerei să pornească automat, de exemplu, într-o parcare. Dispozitivele echipate cu un sistem Wi-Fi transmit un semnal video către un telefon mobil sau computer. Camera retrovizoare cu infraroșu este utilizată în condiții de iluminare slabă. Modelele de camere dotate cu un sistem de autocurățare, demomstrează o imagine clară chiar și după ce ați condus pe un drum prăfuit.

camera de retrovizare la 180 de grade, camera de retrovizare pentru mașină, camera de retrovizare în cadrul plăcuței de înmatriculare, camera de retrovizare cu spălător, camera de retrovizare OEM, camera de retrovizare pentru mașină, aparat de fotografiat pentru mașină, camera de retrovizare pentru cadru, camera de retrovizare, camera de retrovizare full hd, oglindă cu monitor și camera de retrovizare, camera de retrovizare auto, camera de retrovizare, cameră  de retrovizare universală, camera de retrovizare auto cu monitor, camera de retrovizare pentru Android, camera de retrovizare auto,  , registrator și de vizualizare, camera de retrovizare cu senzori de parcare, camera de retrovizare, camera de retrovizare a registratorului, registrator cu camera de retrovizare, instalarea unei camera de retrovizare în interiorul cabinei, camera de retrovizare cu monitor

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять