Repararea rafturilor de direcție in Balti, BAM — FORSAJ | Автосервис Forsaj в Бельцах

Repararea rafturilor de direcție in Balti, BAM — FORSAJ

Raftul de direcție este mecanismul prin care se deplasează vehiculul. Lipsa diagnosticului constant poate afecta siguranța mișcării. Acest diagnostic se poate efectua la serviciul auto „Forsaj” din Bălți.

Maiștrii serviciului auto „Forsaj” știu cum să efectueze diagnostice de înaltă calitate și  când este necesară repararea rafturilor de direcție în Bălți.

Tipuri de rafturi de direcție

Există 3 tipuri, printre care:

– Hidraulic (servodirecție)

Conducere confortabilă oferită de servodirecție. Avantajul este că șoferul nu trebuie să forteze pentru a roti volanul. Dezavantajul este sensibilitatea crescută pe drumurile slab pavate.

– Mecanică

O bună îngrijire și funcționare a mașinii, poate evita reparațiile. Avantajul este accesibilitatea, dezavantajul este oboseala rapidă atunci când conduceți pe distanțe mari.

– Electric (DET)

Proprietăți similare unui sistem hidraulic. Volanul este rotit de un motor electric. Avantaje – nu consumă mult combustibil, fiabilitate și ușurință în utilizare. Dezavantaje – putere redusă, costuri mari de reparații.

Indiferent de tipul timonierului, maiștrii „Forsaj” vor consulta și efectua reparații de calitate, dacă este necesar.

Cum se efectuează reparația?

– Identificarea semnelor. Maistrul chestionează  șoferul ce defecte a observat.

– Inspecție. Verificarea gradului de uzură a pieselor (suport sferic, rulmenți etc.).

– Evaluare. Maistrul apreciază  starea arborelui și a caroseriei.

– Executarea lucrărilor. În timpul reparației, toate piesele uzate pot fi înlocuite sau curățate de poluanți. Arborele este șlefuit.

– Instalarea pe stand. În etapa finală, calitatea lucrării este verificată și rerevizia sistemul de pompat.

Înlocuirea completă a raftului de direcție are loc in cazul uxurii severe. În acest caz, este mai bine să urmezi sfatul  unui specialist și să ai grijă de siguranța ta în prealabil.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять