O mașină la schimb de la închirierea arendaautobalti.md pentru perioada de reparație | Автосервис Forsaj в Бельцах

O mașină la schimb de la închirierea arendaautobalti.md pentru perioada de reparație

O mașină la schimb de la închirierea arendaautobalti.md pentru perioada de reparație

Numărul de mașini în Moldova a depășit de mult un milion și numărul lor crește în fiecare an. În același timp, există o tendință mondială către răspândirea serviciilor tehnice de înaltă calitate. Dezvoltăm acest nivel de serviciu în Bălți.

Bineînțeles, fiecare vehicul necesită întreținere și îngrijire periodică pentru sistemele sale. Piesele sunt predispuse la uzură elementară, calitatea combustibilului este adesea slabă, iar imperfecțiunile de pe suprafața drumului și stilul de conducere al șoferului exacerbează problema. Singura modalitate de a nu vă pune în pericol rudele și de a prelungi durata de viață a mașinii cât mai mult posibil este să o întrețineți în timp util.

Din când în când trebuie să te despărți de mașina ta preferată, lăsând-o la service. Este bine dacă este o reparație rapidă și aveți 40 de minute să beți cafea, să răsfoiți feedul Dvs. Instagram și apoi să Vă deplasați mai departe, dar uneori unități întregi trebuie înlocuite și sunt necesare reparații îndelungate. Nu există altă cale decât să-ți lași mașina într-un service- auto.

Dar ce să faci în acest moment? Unde să cauți o mașină pentru înlocuire în timpul reparației? Pentru un șofer obișnuit cu libertatea de mișcare, este extrem de incomod să rămână fără mașină chiar și câteva zile. Trecerea la mijloacele de transport în comun nu este convenabilă, în condiții de pandemie și nesiguranță, iar dacă mașina a fost folosită pentru muncă, atunci este deosebit de ofensator faptul că planurile tale sunt în pericol.

Service auto Forsaj oferă un serviciu suplimentar unic – mașină de schimb de la închirierea Arendaautobalti.md pe durata reparației. Nu este nevoie să pierdeți timp în căutarea unei soluții adecvate, fiți de acord cu timpul, trebuie doar să contactați managerul pentru a clarifica toate detaliile dacă mașina Dvs. ar trebui să rămână în atelier mai mult decât ați dori.

Ți se pare irealizabil? Treceți dincolo de soluțiile standard, utilizarea unui serviciu de taxi nu vă va costa mai puțin, dar va crea numeroase neplăceri, este puțin probabil să puteți împrumuta o mașină de la prieteni.

Aflați informații detaliate și faceți un calcul personal. Chiria pe termen lung este întotdeauna mai ieftină decât tariful pe oră, dacă rămâneți fără mașină câteva zile, această metodă va deveni cea mai rentabilă. În plus, aceasta este o oportunitate excelentă de a încerca un nou brand și de a arunca o privire mai atentă la alte modele.

Parcul auto al partenerilor noștri include o gamă largă de modele fiabile: Skoda Fabia, VW Polo, Hyundai Accent, Nissan Qashqai, Renault Megane, Renaul Fluence, Ford Focus, Ford Mondeo, VW Touareg, Dacia Lodgy, Skoda Octavia și altele.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять