Recomandările specialiștilor din magazinul auto Bălți: cum să pregătești o mașină pentru iarnă | Автосервис Forsaj в Бельцах

Recomandările specialiștilor din magazinul auto Bălți: cum să pregătești o mașină pentru iarnă

Recomandările specialiștilor din magazinul auto Bălți: cum să pregătești o mașină pentru iarnă

Pe măsură ce se apropie iarna, calitățile drumului degradează, prin urmare, efortul asupra mecanizmelor trenului de rulare crește. Dacă nu e in stare perfectă atunci rapid iese din funcțiune.

Magazinul de piese auto la service auto Forsaj ofera o gama variata de marfuri care vor ajuta la pregatirea masinii pentru iarna: uleiuri de motor si transmisie, lichide antigel, chimicale auto, piese auto Bălți de la marci de incredere din Balti.

Verificați bateria mașinii Dvs

Nu așteptați ca bateria să se defecteze. Puteți verifica starea bateriei, a demarorului și a întregului sistem de încărcare cu un tester computerizat pentru bateri. Pe lângă testarea tensiunii, verifică și rezistența internă și conductivitatea, starea demarorului și a alternatorului.

Curățați și protejați bornele bateriei

Formarea coroziunii pe cuplajul și clemele bateriei poate cauza pe vreme rece probleme de pornire și poate împiedica sistemul de a bateriei. Reduceți corozia bornelor bateriei pentru viitor, utilizând un spray special de protecție.

Ungeți lacătele ușilor mașinii Dvs

Dacă nu lubrifiați cilindrii lacătelor, aceștia vor rugini, făcând imposibilă aplicarea cheii.

Verificați lichidul antigel.

Lichidul antigel a motorului nu numai că  protejează motorul de îngheț și fisurare, dar conține  aditivi anticorozie și lubrifianți pentru pompa de apă, menține întregul sistem de răcire în stare optimă. Piese auto Bălți oferă diverse opțiuni pentru lichidul antigel a motorului.

Verificați și înlocuiți mecanismul ascensor al capotei

Înlocuiți în perechi cilindrii gaz- ascensorului care țin capota deschisă. Pe vreme caldă pot crea dificulcultăți sau nu vor mai funcționa când temperatura scade sub zero.

Înlocuiți filtrul de aer din cabină

Un filtru de aer de cabină, înfundat, poate reduce semnificativ fluxul de aer prin soba auto a vehiculului Dvs., ceea ce va suprasolicita motorul ventilatorului și va supraîncălzi rezistorul lui.

Acum mașina ta este pregătită pentru iarnă.

În magazinul de piese auto Bălți, aferent service auto, puteți achiziționa compuși de protecție de diferite tipuri, lichid antigel și verifica plăcuțele și discurile frânelor. Apelați la telefonul +373 784 14 055

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять