Alegerea pieselor auto la service auto din Bălți pentru mașina adorată | Автосервис Forsaj в Бельцах

Alegerea pieselor auto la service auto din Bălți pentru mașina adorată

Alegerea pieselor auto la service auto din Bălți pentru mașina adorată

Durere mare de cap pentru proprietarul vehiculului este gândul că piesele se uzează odată cu exploatarea și trebuie înlocuite. Procurarea  pieselor noi este costisitoare și riscantă pentru neprofesionist.

Magazinul auto din Bălți oferă piese de schimb pentru toate tipurile de mașini, precum și înlocuirea acestora la mașina Dvs. chiar aici în service auto.

 

Baterie (si alternator)

Degradarea acidică și încărcarea slabă sunt cele mai frecvente cauze ale defecțiunii bateriei. Între timp, alternatorul este cel care menține bateria mașinii încărcată, în timp ce motorul funcționează. Fără baterie, mașina nu se va porni. Așa că poate doriți să-l păstrați în stare bună?

 

Ulei auto

Dacă este exces de fricțiune între două componente mecanice, acestea se pot cupla între ele și pot cauza blocarea motorului.

 

Autofiltre

În mașină sunt patru filtre cheie: pentru combustibil, ulei și două filtre de aer (pentru cabină și motor). Înlocuirea lor este specifică pentru modelului mașinii, așa că este important să citiți cu atenție manualul de desservire.

 

Cauciucuri

Cu siguranță anvelopele trebuie înlocuite dacă arată uzate și netede, astfel încât mașina să nu te provoace pe drum, mai ales iarna. Ai grijă de anvelopele tale și ele vor avea grijă de siguranța ta.

 

Curea de distribuție

Când o curea de distribuție se rupe, aceasta deteriorează supapele și pistoanele și poate duce la o defecțiune catastrofală a motorului. Așa că fii atent la starea lei. Înlocuirea la timp va reduce semnificativ riscul deteriorării curelei de distribuție.

 

Pompă de apă

Odată ce pompa de apă este deteriorată, este foarte important să procurați una nouă, pentru a vă menține vehiculul în stare de funcțiune corectă. Calitatea contează!

Astfel, piesele de calitate și deservirea tehnică adecvată pot îmbunătăți siguranța și productivitatea mașinii. Magazinul de piese auto din Balti ofera piese de schimb pentru toate tipurile de autoturisme. Pentru mai multe informații privind piesele auto, puteți contacta experții noștri. +373 784 14 055

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять