Evacuarea de la locul accidentului: mergem direct la Auto Service Bălți | Автосервис Forsaj в Бельцах

Evacuarea de la locul accidentului: mergem direct la Auto Service Bălți

Evacuarea de la locul accidentului: mergem direct la Auto Service Bălți

telefonul unui evacuator / serviciu evacuator / evacuator Balti / evacuator Balti de la __ lei KM.

Serviciile de evacuare sunt relevante nu numai în cazul unei avarii neaștepate, dar și în cazul unui accident, inclusiv în cazul derapării de pe carosabil în șanț. În acest caz, numai utilizarea echipamentului special va ajuta evacuarea vehiculului din bordura adâncă.

Principalul motiv de derapare a mașinii în șanț este pierderea controlului. Poate fi cauzată de defecțiunile vehiculului, dorința șoferului de a preveni o coliziune cu un alt vehicul și de careva obstacole.

Când o mașină derapează în șanț superficial, se folosesc remorci convenționale cu trolii. Remorcile cu macara- manipulatoare sunt folosite pentru a scoate mașina din locuri greu accesibile. În primul rând, vehiculul este deconectat de la electricitate pentru a preveni incendiile și exploziile care pot apărea, ca exemplu, din cauza deteriorării sistemului de alimentare cu combustibil. După fixarea centurilor rezistente pe roți, șoferul evacuatorului ridică mașina și o mută pe platformă. Pentru a preveni distribuția neuniformă a greutății, operatorul monitorizează îndeaproape procesul. În unele cazuri, pot fi necesare echipamente suplimentare pentru excavarea solului sau tăierea copacilor.

Dacă la mașina lipsesc defecte nesigure, atunci este posibilă remorcarea. În acest caz, aveți nevoie de un cablu special sau de o persoană cu o mașină gata să Vă ofere asistență. Chiar și în astfel de circumstanțe, se recomandă utilizarea unui serviciu de evacuare, deoarece remorcarea poate fi nesigură.

Apelarea unui  evacuator în lti face posibilă nu numai remorcarea cu atenție a mașinii, dar și transportarea acesteia la un service auto. Pentru aceasta, sunați la numărul de telefonul evacuatorului Forsaj: 0799 01 499. Costul unui evacuator în Bălți: de la __ lei KM. Prețul serviciului poate varia în funcție de factorii următori:

– programul de zi;

– distanțele de deplasare;

– complexitatea procedurii.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять