Pregătirea completă a mașinii pentru iarnă într-un service auto din Bălți 999 | Автосервис Forsaj в Бельцах

Pregătirea completă a mașinii pentru iarnă într-un service auto din Bălți 999

Pregătirea completă a mașinii pentru iarnă într-un service auto din Bălți 999

Șoferii cu experiență încep pregătirile pentru vremea rece ​​de iarnă din toamnă. Mai mult, nu caută mecanici auto private printr-un „Makler„, ci se înscriu pentru întreținerea sezonieră într-un service auto.Experții Forsaj recomandă insistent ca toate procedurile să fie efectuate înainte de prima ninsoare. Poti face totul rapid si eficient in service auto Balti 999 (autoservice balti 999).

Ce include pregătirea mașinii pentru iarnă?

Pregătirea complexă constă din următoarele etape cheie:

  1. Verificarea sistemului de frânare. Pentru a preveni ca lichidul de frână să-și piardă proprietățile, acesta trebuie schimbat cel puțin o dată la doi ani.
  2. Înlocuirea anvelopelor. Toată lumea știe că cauciucul anvelopelor de iarnă conține aditivi speciali care le împiedică să se bronzeze și oferă o bună aderență pe suprafața drumului. Este important să schimbați anvelopele înainte ca temperatura să scadă sub 10 grade.
  3. Pregătirea exteriorului. Tratamentul anticoroziv este necesar pentru o protecție fiabilă a vehiculului împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și a temperaturilor extreme.
  4. Schimbarea uleiului. Atunci când alegeți un ulei potrivit, țineți cont de climă, de recomandările producătorului. Pentru iernile reci, este potrivită o opțiune cu vâscozitate scăzută.
  5. Verificarea nivelului de antigel. La scadența nivelului, trebuie completat, ținând cont de compoziția antigelului.
  6. Verificarea echipamentelor electrice. Experții verifică bateria, generatorul și bujiile.

Pregatirea autoturismului pentru iarna se va realiza in cel mai bun mod in atelierul de reparatii auto Balti 999 (reparatii auto balti 999). Maiștrii vor determina individual necesitatea de a efectua anumite lucrări, de a efectua diagnostice și de a oferi sfaturi cu privire la orice problemă.

Avantajele accesării serviciului nostru auto din Bălți

Oferim diverse servicii, inclusiv reparatii auto 999 md, reparații auto Bălți pentru exploatarea de iarna. Avantajele importante ale cooperării cu noi includ:

  • acordarea garanțiilor;
  • disponibilitatea echipamentelor, uneltelor moderne;
  • profesionalism sporit al maiștrilor;
  • politică loială de prețuri.

Echipa noastră apreciază clienții fideli, tratează fiecare mașină cu responsabilitate, prin urmare, face pregătirea sezonieră la un nivel decent.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять